Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 3 ün 1 fiyata nerden alıyorsun ,nekadara alıyorsun , nasıl alıyorsun , bizde alalım .. olmazmı ? fdsgdfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 aile arkadaşı diyeyim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Bizde arkadaş olalım sdfdsfds , ne mezarcı oldum arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 hayır o değilde başka hiçbir forumda ekran kartı olarak önerilmemiş gtx 250 ya. en az gtx260 öneriyolar. ki böle anlamadığım 70 tane şey okudum. yok ekran kartı sıcaklığına bakmalar yok bilmemneler falan. noluyor lan? kasayı barometreyle ölçmeler fanları trigonometrik yerleştirmeler falan. bende bunları istiyorum arkadaşım. ps3'ü satıp pc alıyorumki en kralından oyun oynayayım. bütün grafikleri falan sona dayayayım. bunları yapamıcaksam almam pc falan. )): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 said: kasayı barometreyle ölçmeler fanları trigonometrik yerleştirmeler falan. termometre olmasin? eger harbiden barometreyse atlicam camdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar