Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 kendimi çok yakışıklı hissettiğim günlerden birinde güzelce giyinip çıktım dışarı. otobüse bindim. verdim parayı, kafayı bir çevirdim ki; o da ne! çok fazla güzel bir hatun oturmuş tek başına. yanı da boş. hemen yanına oturayım ama oturmadan önce de karizmatik görüneyim ki muhabbet açma şansım artsın diye duruşumu düzelttim, dikleştim. göğsümü kabarttım. gözlerimi kızın gözlerine doğru kitledim. karşılık da alıyorum bakışlara, çok güzel. ilerliyorum. “aman yavaş, karizmaya dikkat, adımlar yavaş olsun, cool ol olm, cool ol, süpersin” diye ilerlerken önce bir küt sesi duydum. sonra kafamda acı hissettim ve “hmınıkoyim” diyerek iki büklüm oldum. kahrolası otobüsün tavanındaki lambaya kafayı küt diye koymuştum ve çok acıyordu. kafamı kaldırdım, kız gülüyordu. resmen benimle alay edercesine gülüyordu. yolun geri kalanını kambur olarak sürdürüp en arka sıraya tek başıma oturdum ben de. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=17082778 boyunuzun kıymetini bilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 O ben olsam lamba kafama düşerdi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ne ara okudun da cevap yazdın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 hangi boyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nasýl böyle mi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Niye ki lan? Okumadan da cevap yazılabiliyor. Bakınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nasýl böyle mi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Okumuştum lan, kötü hissettim mesajı gönderince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar