Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çernobilmi harddisk bozukluğumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu gün bilgisayarı açtım ne c ne d kalmıştı.dedim virüstür.fdisk attım,formatladım,yeni win kurdum,tam parçaları tanıtırken mavi ekran windows koruma hatası.resetledim,ne c kalmış ne d,yeniden fdisk yeniden format,yeniden win,şu anda sorun yok

koruma hatası harddiskle ilgili bişeydi hatırladığım kadarıyla,inşallah virüstendir
Mesaj tarihi:
Geçen gün arkadaşımın kız arkadaşının diski elime geldiğinde ( olay 26 Nisan da gerçekleşmiş, telefonla aradı direk o anda hatta ), CIH 'ın bu tür şeyler yapamayacağını düşünmüştüm.

Gel gelelim bu topici görünce kararım değişti. Bu yüksek ihtimalle CIH..

Data Recovery için ise Tramisu 'yu öneriyorum.[hline]
-ee
Mesaj tarihi:
CIH olmayabilir. Benim bildiğim CIH harddiski silmekle kalmayıp, bilgisayarın açılması için gerekli bir çipidemi ne bozuyor ve o çipi değiştirmedende bilgisayar hiç açılmıyor. Yani ilk CIH ortay çıktığında 3-4 arkadaşın ve benim makinede böyle olmuştu. Açınca mavi ekran geliyor sonra bir daha açınca simsiyah ekran kalıyor ve açılmıyor.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi

Mesaj tarihi:
senin dediğin bios'u siliyor ama artık pclerde bioas korumaları var p2 anakartlarla beraber standart hale geldi galiba
o yüzden artık cih kolay kolay bios'u silemez[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu

• Yeni Oluştur...