elesso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 bu gün bilgisayarı açtım ne c ne d kalmıştı.dedim virüstür.fdisk attım,formatladım,yeni win kurdum,tam parçaları tanıtırken mavi ekran windows koruma hatası.resetledim,ne c kalmış ne d,yeniden fdisk yeniden format,yeniden win,şu anda sorun yok koruma hatası harddiskle ilgili bişeydi hatırladığım kadarıyla,inşallah virüstendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 hangi windows var makinada?[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 me[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Defrag yapip discte bad sector olup olmadigini kontrol etmeni oneririm.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 cıh bu tür şeyler yapmaz başka bi sorun wardır[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Geçen gün arkadaşımın kız arkadaşının diski elime geldiğinde ( olay 26 Nisan da gerçekleşmiş, telefonla aradı direk o anda hatta ), CIH 'ın bu tür şeyler yapamayacağını düşünmüştüm. Gel gelelim bu topici görünce kararım değişti. Bu yüksek ihtimalle CIH.. Data Recovery için ise Tramisu 'yu öneriyorum.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 CIH olmayabilir. Benim bildiğim CIH harddiski silmekle kalmayıp, bilgisayarın açılması için gerekli bir çipidemi ne bozuyor ve o çipi değiştirmedende bilgisayar hiç açılmıyor. Yani ilk CIH ortay çıktığında 3-4 arkadaşın ve benim makinede böyle olmuştu. Açınca mavi ekran geliyor sonra bir daha açınca simsiyah ekran kalıyor ve açılmıyor.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 senin dediğin bios'u siliyor ama artık pclerde bioas korumaları var p2 anakartlarla beraber standart hale geldi galiba o yüzden artık cih kolay kolay bios'u silemez[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar