elesso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 bu gün bilgisayarı açtım ne c ne d kalmıştı.dedim virüstür.fdisk attım,formatladım,yeni win kurdum,tam parçaları tanıtırken mavi ekran windows koruma hatası.resetledim,ne c kalmış ne d,yeniden fdisk yeniden format,yeniden win,şu anda sorun yok koruma hatası harddiskle ilgili bişeydi hatırladığım kadarıyla,inşallah virüstendir
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 hangi windows var makinada?[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List]
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Defrag yapip discte bad sector olup olmadigini kontrol etmeni oneririm.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
Peka Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 cıh bu tür şeyler yapmaz başka bi sorun wardır[hline]eeh eytere be!
sharky Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Geçen gün arkadaşımın kız arkadaşının diski elime geldiğinde ( olay 26 Nisan da gerçekleşmiş, telefonla aradı direk o anda hatta ), CIH 'ın bu tür şeyler yapamayacağını düşünmüştüm. Gel gelelim bu topici görünce kararım değişti. Bu yüksek ihtimalle CIH.. Data Recovery için ise Tramisu 'yu öneriyorum.[hline] -ee
Predator Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 CIH olmayabilir. Benim bildiğim CIH harddiski silmekle kalmayıp, bilgisayarın açılması için gerekli bir çipidemi ne bozuyor ve o çipi değiştirmedende bilgisayar hiç açılmıyor. Yani ilk CIH ortay çıktığında 3-4 arkadaşın ve benim makinede böyle olmuştu. Açınca mavi ekran geliyor sonra bir daha açınca simsiyah ekran kalıyor ve açılmıyor.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 senin dediğin bios'u siliyor ama artık pclerde bioas korumaları var p2 anakartlarla beraber standart hale geldi galiba o yüzden artık cih kolay kolay bios'u silemez[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Öne çıkan mesajlar