SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 HTC Touch Pro 2 almayı düşünüyorum, internette baya bi araştırdım sonunda buna karar verdim. Fakat şu kayıt olayını falan nasıl olduğunu bilmiyorum. Doğubanktan falan kayıtsız alınan telefonlar herhangi bi pasaporta kaydedilebiliyomuş sanırım. Benim pasaportum yok ama herhangi bir arkadaşımın pasaportuna kayıt ettirebilimiyim telefonu? Bir de bu tarz başka telefon önerileriniz varsa sevinirim. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 30 gün içinde yurtdışına çıkıp gelmiş, 2 yıl içinde hiç telefon kaydetirmemiş herhangi bir pasaportla turkcell, avea yada vodafone dan 10 TL ücret karşılığı kayıt ettirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar