TylerDurden Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 'Could not connect because a data service not available.Please try again later.If this continues contact your service provider for support... Böyle bir hata alıyorum wi-fi ile bağlanmaya çalıştığımzda..3G yi açtırmadım o yüzden deneyemedim 3G ile ama ne ayak bu sorun aynı şey live messenger içinde geçerli service falan diyo... Yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Layn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zengin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 valla ben catir catir giriyiorum sil tekrar yukle app i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Nası siliyoruz illa pc ye mi bağlı olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar