Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

merge sorunsalı


Araz

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar sabah kalktım account battle net aktarmadığım için giremedim.sonra su merge olayına giriştim ama her zaman kullandıgım account name için invalid diyor kafayı sıyırmak üzereyim daha dün gece giriyodum aynı kullanıcı adı ile sifre ile.varmı bilmedigim yardımcı olabilecek birileri
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi aynı sifreler account name ile giriyorum email adresi ile giriyorum olmuyor.nerden cıkardılar bu merge olayını.işin ilginç yanı wow europe a giriyorum ordan her zaman girdigim kullandıgım sifre kullanıcı adı battle net istiyor onada giremiyorum :/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

merge yapamadıgım için wow europe a girince bu yazı cıkıyor offf cıldırcam yaa

This Battle.net account currently does not have any World of Warcraft accounts associated with it.
Log out or visit the Battle.net Account Management page and select a World of Warcraft Account to associate with this Battle.net account now!


battle.net merge yaparken
Where is your World of Warcraft Account?:*

World of Warcraft Account Name:*

World of Warcraft Account Password:*


sorularına ne yazıcam account name oyuna girdigimi de yazdım olmadı mail adresimi de yazdım olmadı ??
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla hesabımı kapatan bi mail attım webformdan.accoutn name kısmına daha dün gece 3 gibi girdigim ismi yazıyorum olmuyor mail adresimi yazıyorum olmuyor.Sonucta 3 yıldır oynaya insanım az cok biliyorum sifremi kullanıcı adımı sürekli bir invalid hatası nerden cıkardılar bu merge olayını anlamadım gitti rahat battı sanırsam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MasterHapLo said:

account management dan battle.net accountuna baglanabiliyor musun? yoksa sadece oyuna girerken mi kabul etmiyor. bir de account u mergelerdigine dair bir mail almis olman gerekiyor. oraya sifre ve kullanici adini da yollarlar ordan bi daha kontrol et belki gece farkli sifre vs le yapmisindir.

bunlar olmazsa webformla ugrasma cat pat konusup anlayabilecek kadar ingilizcen varsa skype dan ara daha hizli cozume ulasabilirsin. yanliz uzun sure telefonda bekleyebilirsin. Biraz gec aciyorlar telefonu.


account management dan baglanınca bu yazı cıkıyor

This Battle.net account currently does not have any World of Warcraft accounts associated with it.
Log out or visit the Battle.net Account Management page and select a World of Warcraft Account to associate with this Battle.net account now

daha sonra battle.net ten girip accountu merge etmeye calıstıgımda ise Login invalid hatası veriyor.Wow şifremi istedigim de forgot password yapıp bu hesaptan cok fazla sifre soruldu diyip webform a yönlendiriyor.

Acaba hacklandim ve de baska bi battle net hesabına mı merge edildim :/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Battle.net'te yeni açtığın hesapla gir. Gelen sayfanın yanlış hatırlamıyorsam üstkısmında WoW'u battle.nete aktarma linki var. Yada add game yapamn gerekiyor. Gelen sayfaya eski user-name ve passwordü gireceksin. Ondan sonra zaten sadece senden oanylamanı isteyen sayfalar gelecek. Burada tek unutmaman gereken yeni kullanıcı isminin battle.nete üye olamk için kullandığın email olması. Bu nedenle çok sık kullandığın bir mailse yeni birtane al. Ben öyle yaptım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...