PATA Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 İstanbul avrupa yakasında (Bdüzü yada bakırköy çevresinde olursa özellikle) masa tenisini öğrenebileceğim, geliştirebileceğim yer var mıdır? Varsa nerededir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 valla paso oynarsan gelişir ya ben ilk halimi hatırlarım şimdi çetinçevizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Valla oynıcak birini bulcaksın rakiplik geliştirceksiniz aranızda paso oynıcaksınız. Basit vuruş stillerini tekniklerini fln öğren oyunlarında yap/dene. Zamanlar gelişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Açıkçası biraz daha profesyönel düşünüyorum.Evimde masam var fakat babamla ve kardeşlerimle bi yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 kesinlikle kendim öğreneyim falan deme (eğer bilmiyorsan tabi). ben kendim öğrendim misal, karşımdaki çok aşmış değilse de zorlarım her türlü. Ancak halen atak oyun oynayamam, çakma diye tabir edilen sert vuruşlarda oldukça zayıfımdır. düz oyun dışında kesme diye tabir edilen tarzda daha defansif oynarım, ha iyi de oynarım ama bi eksiklik hissederim her zaman. bir de profesyonel düşünüyorsan (ki zaten kulübe falan gidersen bir yerden sonra aldırırlar) normal raketler değil özel hazırlanmış raketlerle oyna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Oyun konusunda bilgim var amcam profesyonel olarak yapmış birisi bu sporu bir hafta kadar çalıştık beraber genel olarak her oyun stili hakkında az çok bilgim var.(çalışma dediğim 1-2 saat değil gün boyu) Devam etmek istiyorum ve karşımda, benden kaliteli insanlarla oynamak amacındayım ki eksiklerimi daha rahat görüp giderebiliyim.Birinin yol göstermesi lazım sanrım kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 dostum amcan profesyonelse zaten o yönlendirir, bizim söyleyeceğimiz solda sıfırdır onun söyleyeceklerinin yanında. ama şöyle söyleyeyim (o da söyleyecektir muhtemelen) burada yazıyor olduğuna göre yaşın bir nebze de olsa ilerlemiştir. profesyonel olmak için çok küçük yaşta başlıyorlar bu spora. profesyonellik biraz zor yani ama yine de bir kulübe falan yazıl derim ben koşturmak istiyorsan. ünlü okul takımları dışında masa tenisinde DSİ iyidir (yani iyiydi bizim zamanımızda). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Ne yazikki kendisi Türkiye'de değil yabancı bir ülkede oynuyordu ve zaten orada yaşıyor.O yüzden yardımcı olamıyor pek salon konusunda. Teşekkür ederim yardımcı olanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Anadolu tarafında 3-4 tane profesyonel spor salonu var. Bunlar Haydarpaşa veteran derneği , fenerbahçe veteran derneği, veteran masatenisçiler derneği gibi. Ama avrupa tarafında sadece 1 yer mevcut. O da UPS masatenisi derneği idi . İnternette araştırarak yerini ve açık olduğu saatleri öğrenebilirsin. Masatenisi kendinden iyilerle oynayarak geliştirilen bir spor olduğu için eğer devam etmek kararındaysan mutlaka ve mutlaka bu saydığım yerlere gitmelisin. Ankara da olsaydın ben şahsen yardımcı olabilirdim ama malesef İstabuldasın.. Eğer teknik bilgi almak istersen de Türkiyenin en büyük masatenisi forumunda ekipman,teknik,oynayacak yer , yada turnuva tarihlerini öğrenebilirsin, bilmediklerini sorabilirsin.Www.masatenisi.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Çok teşekkür ederim.Şirinevlerde bi salona gidiyordum şu an.Ama dediğin yeri araştırıcam ^^.sitede oldukça güzel bilgiler var onun içinde ayrıyetten tekrar teşekkürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 PATA said: Çok teşekkür ederim.Şirinevlerde bi salona gidiyordum şu an.Ama dediğin yeri araştırıcam ^^.sitede oldukça güzel bilgiler var onun içinde ayrıyetten tekrar teşekkürler :D Nerde bu yer Şirinevler'de? Ben okul hayatım boyunca oynadım. Hatta lisanslı oynadım bir süre. En son Zeytinburnunda Büyükşehir Belediyesinin çalıştığı yere gittim birkaç defa. Ama akşam iş sonrası çok zor olduğu için bıraktım. Şirinevlerde oturuyorum bu dediğin yer hakkında bana ÖM atabilirsen oynayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar