PATA Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Türkiyede distribütörlüğü var mı bilmiyorum varsa nerededir?Yoksa da dışardan ne kadara getirtmek mümkündür acaba? Kesin rakam değil de az çok tahmini bişeyler istiyorum ona göre bütçe hazırlıyacağım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 57k tl civarıydı geçen sene 2008 modelleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Burdaki fiyatı mı?Öyleyse yarın gidim aliyim bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 dolar da olabilir dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 6500 $ a 73 mach1 bulmuştum ben ankara şaşmaz oto sanai de. satan adam amerikan oto tamircisiydi, abi buna benzin yetiştilmez dediğimde yeni tüp taktım yeğenim, abi bişiy olursa nerde yaptırıcaz diye sorduğumdada bütün parçaları bende var ben yaparım demişti hiç unutmam. sarıydı siyah yarış çizgileri vardı, kaporta biraz pertti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 mustangin fordun bi modeli oldugundan bihaberiz galiba? ford da koçun distributorlugunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 4.6 mı 4.8 mi ne motor var, ama 200hp. vergisini de düşün derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Sintisyzer said: mustangin fordun bi modeli oldugundan bihaberiz galiba? ford da koçun distributorlugunde farkındayım onun fakat fordun sitesine girdiğimde ne yazıkki mustang yoktu markalar bölümünde.. Bende dolayısıyla Türkiye'ye getirmiyorlar sanırım diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar