Eskizci Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Kızı arayıp konuştum. Yalandı ama söyledim. Sana bişey hissetmiorum falan dedim. Arkadaşça kapandı olay. Rahatladım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hissetsen nolcak, "NEEEXT" diceksin her zaman. 2 sene icinde muhtemelen cogu sey tukenmistir, toplanmaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Ne iki senesi yau 10 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 İleri geri konuş bence.Korkut beni kandırmak neymiş görüceksin de aldırcam seni de. :D Bırak yaa dorynin dediği gibi nexte bak önündeki maçlara bak. Fikstür uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 harbi ne iki senesi, yeni uyandim uykudan popomdan sallamisim. ya biten seyler bitmistir olmuyosa olmuyodur zoraki seyden sakat cocuk dogarmis gibi sozler var iste. en dogrusu al biletlerini kizdan ve hakkaten potansiyelli baska bi hatunla git, hem tanima firsatin olur hem de bu ego seni bi hafta goturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Hagi miydi 2 sene ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 s. mi sabaha mı bırakın ? Denir buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ayrıldıktan sonra çocuklar annede araba babada kalmalıdır.. arabanın mustang olduğunu farzediyorum.. pi'yi de 3,14 aldım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 nasip kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 benzeri başıma geldi toparlanmaz, ümitlenme. önemseme.İşine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 "ismail PK" said: s. mi sabaha mı bırakın ? Denir buna. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bu daktilolar vardı ya böyle satırı tamamlarsın en son lopp diye çakarsın başa sararsın yeni satırı, hepimiz işte böyle cooluz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 yasin bab gr@lsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 dasaaa said: ayrıldıktan sonra çocuklar annede araba babada kalmalıdır.. arabanın mustang olduğunu farzediyorum.. pi'yi de 3,14 aldım gitti War of the worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 balls geçiyor bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 http://www.gamesundso.de/wp-content/uploads/2009/08/boxxy-trolling.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar