Maleboge Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ICQ Lite'ın yeni versiyonundaki bir programlama "embesilliği" sayesinde her mesaj geldiğinde ICQ hayvan gibi hafıza alıyor ama sonra BIRAKMIYOR..! 12MB hafıza ihtiyacı ile açılan ICQ'um 30 dak içinde 76MB hafıza kullanmayı başardı. Bu büyük başarılarından dolayı tüm ICQ programcılarını tebrik ediyorum ! [signature][hline]1...2...3... ee ya sonrası ?Criminal2's HomePage[Bu mesaj Criminal2 tarafından 06 Temmuz 2004 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 miranda kullanın, kullandırtın. şu an icq msn ve bi ton plugini ile çalışıyo ve 6mb ram yiyo.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- [Bu mesaj Zed tarafından 06 Temmuz 2004 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 icq4 lite bir çok yeni özellikle geldi, ama bilgisayarda ram bırakmıyor... böyle giderse 2001bye döneriz klasik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 miranda yönetir ! :D böle bi customize ediosun doyum olmuo.. bayadır bug da görmedim miranda da herşey tıkır tıkır çalışıo[signature][hline]We pull when we're pushed too far. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 yaşasın miranda,yaşasın mozillaaaa :) ama gerçekten de ne gerek var öyle ICQ lite felan :) miranda ve mozilla desteklenmeli,yayılmasını sağlamalı...[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Miranda abi en iyisi..[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ben inatla 2002a kullanıyorum memnunum :)[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bu propertiese nssıl giriyoruz? ben e merak wttim ne kadar yiyor bendeki[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 2002a and proud.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Bende 2000b kullanıyorum 99b yide severdim ama o çalışmamaya başlamıştı mecbur geçtim. Liste gelmiyo ama zaten dat dosyalarımı sıkıca tutuyorum sorunsuz çalışıyo bende. Ama loglar fazla oldu artık icqnun açılması uzun sürmeye başladı convertte edemiyorum hata veriyo yıllardır aynı dat dosyası aynı history =D[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 lite değil hard.. Zaten miranda sayesinde diğer programlarında yediği hafızadan %100 tasaruf oluyor(msn ve aim). [Bu mesaj Twilight tarafından 06 Temmuz 2004 09:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ah ben bi 98b bulsam, kullanırmıyım hiç lite mite....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 şinci bu miranda zımbırtısı ile hem msn hem de icq mu kullanıyok? bi ara bi program vardı. trojan diyesim geliyo. tiernan mıydı. öle bi ismi vardı onla da aynını yapıyoduk galiba. bu miranda da mı öle bişey[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Trillian[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 o programın adı trilliandı. mirandada aynı tür fakat trilliana göre daha çok avantajı var. bi kere en büyük özelliği open source olması spyware içermemesi, hiçbir reklam barındırmıyor olması ve her gün çeşitli alanlarda 10 larca yeni scriptin yazılıyor ve güncelleniyor olması. İhtiyaç duyduğu hafıza çok çok küçük.. history ve diğer bütün dataları tek bir .dat dosyasında barındırıyo. buda yedekleme konusunda büyük avantaj sağlıyo. ayrıca program içinde baştan sona listenizi configure edebiliyosunuz. renkler fontlar bground falan filan.. kısaca mirandayı kullanın KULLANDIRIN ! :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ii o zaman güzel bi url verin de millet yararlansın de mi? edit: hatta ben viriim mirandaaaa miran![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 06 Temmuz 2004 13:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Beceremedim Miranda'ya eski database'i yüklemeyi :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ya ben yüklediöm mirandayı kurdum güzelcene.. bi tek msn ve icq acık. ama iki programında userlarını tek bi listede topluyo.. bunu ayrıstıramazmıyız yaw[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 gruplar yapabilirsin farkettiğim kadarıyla da bu mirandaya icq ve msndeki gibi add-onlar koyabiliyor muyuz? video chat olsun, mikrofonla konuşma olsun vs vs gibi?[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 miranda pwnz demeye gelmiştim ben de bakıyorum bolca denmiş benden önce. pek güzeldir pek şahanedir şu ana kadar gördüğüm tek sorunu irc clienti pek iyi değil baya sorun çıkardığını söyleyebilirim ama o da pek bi sorundan sayılmaz. bi de önünüze gelen plug-in'i aa bu ne şu ne o ne diyerekten kurarsanız raminizi ziyan etmek konusunda normal icqdan geri kalır yanı olmaz ama sadece işe yarar plug-in'leri hiç bi sorun yaşamazsınız pek de süper olur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 miranda bayağı iyi 2 haftadır mutluyum,sizde kullanın! hehe reklam[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 sorum olacak yannız history falan ööle ıvır zıvır şeyler kalabiliyo di mi bi de dosya yollama-alma olayları düzgün işliyo mu bu prog ile?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 dosya alabiliyorsunda yollayamıyordun galiba[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 o zaman kaybeder baştan dl ettim ama yüklemedim eer deddin gibiyse de yüklemem[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 yok öyle bişey çatır çatır alıp yollayabiliyosun dosyaları[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar