elma Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 link var mı server kasalarla iligili? bi server kasa alıcam ve mod yapmayı düşünüyorum.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 http://www.tomshardware.com.tr burda cok ilgilenen var aslında daha iyi sonuçta alırsın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 up... bilen varsa bi yardımcı olabilir mi acaba[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 hosting sirketlerinin web sitelerinde bulman mumkun. demistim ama sen almak istiyormussun onun icin donanim sitelerine bakmak en dogrusu olur.. googledan aratarak da bircok siteye ulasabilirsin. [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 06 Temmuz 2004 10:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ben almaktan daha cok incelemek istiyorum. iyice inceledikten sonra almaya karar vericem h600b alıcam ya da kafama yatarsa hem de büyük olması acısından server kasa daha güzel olur. bu yüzden server kasa resimleri arıyorum google denedim fakat bi milyon tane link buldu hiçbirri de alakalı değil server kasa ilen[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Google dan grafikler bölümüne gir Thumbnail olarak görürsün beğendiğine bakarsın kolay olur.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 vodan nasıl seçicem orayı[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar