imigran Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ekran kartımı internetten update yapmak istiyorum.ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ekran kartının markası ve modeli ne? Büyük ihtimalle ya nVidia ya da ATI dir. Markaların üstlerine tıklarsan update sayfalarına ulaşabilirsin.[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imigran Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Cd-, 07 Temmuz 2004 02:17 tarihinde demiş ki: Ekran kartının markası ve modeli ne? Büyük ihtimalle ya nVidia ya da ATI dir. Markaların üstlerine tıklarsan update sayfalarına ulaşabilirsin. bana bu update yapma olayını sırasıyla izah edebilirmisin?acemi sayılırımda.bu pupdate yapmanın faydası varmı?oyun oynarken kolaylık sağlıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 windows update e gir orda var bunun içinde update programı[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar