Experimental Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Kahvaltı hazırlıyodum mutfakla işim bitmişti gittim odamda kavaltı yaparken dur şu salamları biraz ısıtiyim diye girdim içeri ızgarayı taktım prize sonra burnuma gaz kokusu geldi bi baktım ocağı gaz verir halde unutmuşum her yerde kapalıydı evde . Neyse direk çektim prizden ızgarayı açtım camı balkonu 5 dakka sonra girdim mutfağa çakmak çaktım patlamadım neyse çıkmış gaz dedim rahatladım . Bu da böyle bi anımdı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 çakmak çakmak da başarılıymış ne yalan söyleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Azcık heycan yaşayayım dedim ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Tabi deneysel karakter olunca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Experimental said: çakmak çaktım patlamadım hakkaten pamuk ipliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 izgarayi prizden cikarirken kivilcim cikmasi büyük ihtimaldi, asil hatayi orda yapmisin sonra cakmak cakmanin pek bir anlami kalmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 sigortayı kapatmak lazımdı onun yerine haklısın ama ilk gaz tecrübem bi dahakine daha profesyonel olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bi dahakine cakmagi cakmadan önce osurursun. daha experimental olur, o acidan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Macerayı seven adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 sufle said: bi dahakine cakmagi cakmadan önce osurursun. daha experimental olur, o acidan. gecici bir rahatlama yapar ama o an hayatini kurtacagini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 http://www.facebook.com/Jabellard#/video/video.php?v=43153129472 Hatta sonra böyle video da çekersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 çok cıvık adamlar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bi kere unutmuştum bende öyle sonra baktım altı yanmadı ocağın çakmakla yakim dedim çakmağı çok yakında bi çaktım böyle mavi alevler çıktı dedim ananıssdfsddsffsfd noluo falan ama bişi olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 mitbastırs mı burası lan! bi daaa gazı açık unutmayın, çatıyı havaya uçurcaanız olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 çakmak çaktım yanmadım şahitlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar