reddiye Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 davet gerek üye olabilmem için aranızda varsa lütfen yardım 1 haftaya vereceğim tasarı uygulamanın her haltını buldum ama artizlik yapıp üye alımını aktivasyona bağlamışlar başlık nie garbıçta eğitime mi internete mi nereye açim dedim kavga etmesinler diye 2sine de açmadım mesela (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 vardır muhakakk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 saol konu kilitlenebilr Buarada yardıma muhtacım hla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 nasil yardima muhtacsin anlamadim. davet'ye lazim dedin bulduk iste davet edecek adam. kizdim cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 heh tamamdır halloldu kızma teşekkürler (: maili bugün işyerinde görebildim ancak ama ne garip siteymiş ya paylaşmayana download yok hehe ne kadar tez mez var yolluyorum artık neapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Wlan şifre kırma diye başlık var, harbi mühendis olmuşlar. Tam türk işi site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar