Eno Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Sıralama sınavı bu, hönkürmeyin zordu diyene.. Zor olması, birazcık çalışan için daha iyi. Bu sayede hiç çalışmayanın şans eseri soruları yapması engellenmiş oluyor... Taban puan olayı diye birşey de yok üniversite girişinde... Bir kısım medyanın uydurması o sadece... Yüzdelik dilime göre tercih yapın... Yaşasın üniversite hayatı :p[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 lan olum hala oss mi salllayin gezin dolasin kiz arkadas edinin ! :D ne bileyim havuz deniz kiiyilarina kapak atin onlardan uzaksaniz sporla mesgale olun (igrenc bir cumle ).....o da olmazsa ne bileyim counter turnuvasi yada dl ..chat yapin ....hadi gozum sinav bitti ve bu saatten sonra snuclarin ogrencilerin lehine ayda istedikleri dogruldtuda gelistigi pek gorulmemistir ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ösym nin azına ediyim. geçen senenin taban puanlarını napıyım ben bende zaten war. dilim wermicekmiş gerizekalı herifler.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 valla öss bu muydu abi? hiç bi olayı yokmuş şu össnin. Basitti anlamında sölemiyorum, ben de beklediğimin altında yaptım ama hiç bişey hissetmedim Oturdum sıraya verdi adam kağıdı çözdüm sırıta sırıta çıktım " bu muydu" dedim. ondan sonrası baya stresse soktu ama tvden kontrol ederken :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 arkadaslar oss cok ama cok boktan birsey imis mortis anlatsin benim pek zamanim yok ama bizim okuldan ozdebir tr 2. si cocuk 280 yapti 290 alti yapmayan da 280 yapti max 282 yapan 291 gibi birsey yapti tek seneliklerin en iyi 3. sinifinda olan cocuk 296 gibi birsey yapti cok garip bir psikoloi yuzde yani son senelerin oss lerini cozuyorsunuz sonra +10 -15 arasinda herseyi yapabilecek gibi oluyorsuz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 SOnuçlar bu ay sonunda açıklanacaktı sanırım. Tercih formları geldide ben pek tutmadım bu formalrı :) Zaten benimki buruşmuş hadi hayırlısı. Bakalım ne halt etmişiz bu ay sonunda görecez. O zamana kadar formalra bir bakın sonra da kafa dinleyin derim. Tecrübe ile sabit. Ağustos pek rahat geçmeyecek[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı, Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar