Rdoann Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Üniden dolayı oyuna pek konsantre olamadiğim için satmaya karar verdim accountu.Collector edition ve prepurchase hesaptır.Kutulu değildir Ce ile gelen bonuslar her karaktere tekrar uygulanabilir.Ce bonusları ekstra 40 saniye uçuş süresi,özel title,özel emoteler,exp itemi fln var. Main char lvl 37 Chanter para durumu çok iyi değil 200k kinah fln var.299 Handcraft skili ve 199 extract vitality skilleri kasıldı.Exp itemleri kullanılmadı.2 pvp ring alındı ve üstünde yaklasık 18k Abyss point var. 1 aylık bedava süresi 1 kasımda bitiyor.O zamana kadar açık char. Tam bir fiyat belirlemedim.Ancak Ce'nin ücreti + ortalama kasilmiş bir karaktere uygun fiyat başlangicindan teklifleri bekliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 aion patladi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 yoo pek patlamadı.İyi başladı bi çok oyuna göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bol sans :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Güncel acil satılık olduğundan Ce hesabı değerinin altında satacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Burak denemek adına ben alabilirim. Msnden görüşelim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 aylık ödemesi nakadar bu oyunun acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 13 Euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 güncel+ normal ce fiyatının altında satacağım kaçırmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 burak, sende bana benzemeye basladin :D bi mmo ya baslayip, 1 ay dayanip birakanindan :D gel single player oyna, dragon age oyna, ya da bizle cod oyna, salla mmo lari artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 sorma ya aynen ööle:) Tekrar everquest 2 ye döndüm.Old school Mmo's 4tw:) Dragonage'i de denicem bi sure soora hehe. Ps:bu arada aion accountunun fiyati sadece 50 ytl.Bu uygun fiyatı kacırmayın derim acil oldugundan bu fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Rdoann said: sorma ya aynen ööle:) Tekrar everquest 2 ye döndüm.Old school Mmo's 4tw:) Dragonage'i de denicem bi sure soora hehe. Ps:bu arada aion accountunun fiyati sadece 50 ytl.Bu uygun fiyatı kacırmayın derim acil oldugundan bu fiyat. dragon age muhtesem , hikaye, oynanis vs. Eq2 nerede oynuyordunuz, pve mi pvp mi ? 3-4 ayda 1 eq2 account i acmam yillardir gecerliligini korur , bakarsin bu sefer sizle oynarim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Bırakmış çou insan turklerden haliyle.Ben Runnyeye deyim pve server Eu.Ama 2 arkım negafende pvp yapıolar pvpye gitsem mi die dusunuorum.Pvp sisteminden pek haz almıorum eq2nin o yuzden kararsızım.Sonucta runnyeye'de bi düzenim war. PS:account "hala" satılık fiyatı 50 ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 up char Asmodian ve Spatalos'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 fiyat çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 alırım ben bunu ayırırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hatta ayırmaya gerek kalmadı aliyorum :D dursun 2. acc olarak lazım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Satıldı.Zegna hayrını görcek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar