The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 MS ınternet explorer 6.0 sp1 yuklu ... fızzlebar yuklenmıs/gırmıs ... wındowsla tumlesık bır bar olarak hızmet verıyor ... babadan kalma yontemler kullanmadan nasıl kaldırabılırız ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Nassi bişiki o :D hijackthis diye bir program var, yada adaware var. İkisinden birini ara indir. Hijackthis'te biraz daha hassas olay, yararlı şeyleride gösterio o yüzden neyi sileceğini bilmen lazm scandan sonra. Adaware ise daha kolay, sadece uyuz programları gösterio sildiriosun.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 - uninstall - böle bir seçenek yoksa yada geri dönüyorsa: ad-aware gibi programlar ile dene - olmazsa brute-force![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 internet adresinde fizzle bilmemne uninstaller varmıs ... gereksız yaygara yaptım uzgunum ... kilit ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 :D[signature][hline]Durup Dü$unmek yetmiyor artık $eni i$tiyor her gece bu beden,kaçıp git$ek cok uzaklara $en ve ben...Yalancı $ahidimdir AY benim her gece denize vurur yakamoz ben a$kı $enle ya$ıyamazsam VAR$IN OLMASIN ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar