Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ehü bişii yok, gayet cehennemlik bir yalan performası sergiledim bööle bööle mesaj geldi deyince. lol allaktan eniştenin bilgisayarla arası yok, zaten msn birden bire pencere açıp hede hödö deyince yeteri kadar allahı şaşmış onun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 :D[signature][hline]Only god can judge me ! Beni sadece tanrı cezalandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 odun taşlar altında kumaş rullas[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ema hepsini okuyamadım. Ama süperinde ötesi bi satranç takımı var. Cam kaplama ama bu kadar mı güzel olur. Bir sanat eseri. Ya aznavur da yada halep pasajında. Fikirlerimiz uyuşurmu bilmem ama yolun düşerse bi uğra..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Eternal, 05 Temmuz 2004 13:55 tarihinde demiş ki: ema fil dişinden şaşma abi .. Git şöle buz gibi bi fil dişi takım al.. barbarlik. cevreye duyarsizlik. fil katillerine destekcilik.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Emaleth, 05 Temmuz 2004 14:07 tarihinde demiş ki: güzel kriterimi açıklıyorum: bundan istiyom üwe... bunlari ilkokulda cocuklara yaptirmiyorlar mi yahu balsadan ? enisteyle 2 bisturi ve bi miktar balsa alin en yakin maketciden, alasini yaparsiniz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 dediğim gibi odun taşlar altında kumaş rullas hem doğaya daha az zararı oluyor hemde gökdelenden düşse bişey olmuyor[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar