dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Bir topiği kaçırmanın daha üzüntüsüyle, kendimi bu tek mesajımla avutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Evet ya ben de şimdi aynı şeyi dedim. Yuh 151 sayfa nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ulan ya 151 sayfa olmuş daha yeni görüyorum bu topacı :< son 10 sayfaya baktım da biri özetlerse olayı tam olarak süper olur walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 çok uzun diye Mum_Chamber said: konunun ozeti: 125 kadar oy geride olan nazli saat 21:00 sularinda paticik.com'u kesfeder. baska bir forumda kendisine haksizlik/saygisizlik yapildigindan dem vuran nazli paticik.com'un potansiyelinden bihaberdir. once gercekten deney7'deki nazli olduguna pati ahalisini ikna edemeyen nazlinin lcd ekranina bagli bilgisayarinda paticik.com'u acmasiyla patilerin oylari oluk oluk akar. baskilara dayanamayan nazli 3. kameranin net bir sekilde cektigi duvara paticik.com yazar ve iste o an nazli icin yarismanin donum noktasi olur: http://img132.imageshack.us/img132/8996/paticikdeney7.jpg 9 saat ve yaklasik 1500 mesaj sonra nazli 1000(bin)den fazla oyla one gecmis, ezici ustunlugu yakalamistir. rakibi oguza ise cekip gitmek kalmistir. http://img21.imageshack.us/img21/5092/deney7nazli2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 AHahaha çok süper dh nin biiip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 forgiver said: deney7 oğuz, dh ı peçete gibi kullandı emo kızlardan kendini tüm kullanılmış hissedenlere http://www.youtube.com/watch?v=b-WCMh-MMMk&feature=related reksin önü artık böyle tiplerle dolu kahretsin =( bide emoyuz diyolar çok övüncek bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 eskiden doluydu da artık kalmadı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yoo hala var bir ton emo. bi reks bi de taksim ykb sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Ya varda 3-4 sene önce kaynıyordu ki ben bile kapılmıştım bir ara saçlarım emoydu allah kahretsin sdfsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 reks emoların başkenti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 evet ya iğrenç orda duruyolar ama sadece duruyolar sdf iktisat ahmet bir bunlar iki ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 emoluk "hayat çok kötü ühühü en iyisi garip giyinip garip konusayım bi de zırlıyım arada" değil mi? bunlar hep sırıtıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 taksim ykb ye gidersen orda görebilirsin bolca canlı örnek. eskiden bunlar 1 tl istiyolardı hep orası çıkış noktaları sanırım sdf hatta birisi benim küpemi istemişti ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 2300 mesaj almış 4 günde ahaha. Rekor herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 chip deney 7den bahsetmiş http://www.chip.com.tr/konu/microsoft-un-gozunden-win7-deney-7-nin-kazananlari_16006_2.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 "Deney 7 birincisi Nazlı Çelebi'ye 20 bin TL'lik ödülü Microsoft Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çağan sundu." NAZLI "daha parayı alamadım" ayaklarını bırak artık HER ŞEY ORTADA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 hmm koyduk yani ? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 BİZİM PAYIMIZ NE OLCAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Nazlıcım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Bella said: forgiver said: deney7 oğuz, dh ı peçete gibi kullandı emo kızlardan kendini tüm kullanılmış hissedenlere http://www.youtube.com/watch?v=b-WCMh-MMMk&feature=related reksin önü artık böyle tiplerle dolu kahretsin =( bide emoyuz diyolar çok övüncek bişi. Emo değil ki lan bunlar paçoz. Bi de kızlar küfrederken sesini kalınlaştırmaya kasmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Dün bi kız gördüm..Sesini kalınlaştırmıyo ama çok kalın çok korktum ve evime sığındım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ya ne dandik bir ülkedir bu ya ahhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 allah ıslah etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 daha önce açılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 20 bin dolara sattı paticği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar