Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Keşke biraz daha büyük olsaydınız. Ağzınıza yüzünüze yumruk atmak suretiyle bayıltıp sonra işkence yapardım bütün gece. Ya kasım ayına giriyoruz, hala sivrisinek var ne iş anlamıyorum. Gece vızır vızır deli ediyorlar yazın bile yoktu bu kadar. DERTLİYİM DOSTLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 kan grubu ne a b ab 0 falan ben b ısırmıyor ben de b ısırıyor ben parfum ve cakmakla yakıyorum şöyle yap böyle yap raid kullan o da canlı öldürme bi öldürdüm 2 litre kan cıktı beni ısırınca yumruk gibi şişiyo sıtma olup ölürsün gece konduda mı yaşıyorsun kedidir kedi mosquito sigara iç dumanına gelmiyor montla sıç . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 konuyu bitirdim çalıştıgım konudan geldi neyseki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 asıl kışa yakın daha çok olur hava soğuyo bozuyo direk evlere dolarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 aynen ya bi tane kaldı bizde de hayvan semirdi resmen sinek ilacı filan da kar etmiyo hayvanata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 elektrolikit en temizi. bütün yaz ormanın ortasında kapı pencere açık uyudum.Öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 var anasını satıyım o da var her gün de takılı duruyo ama bi türlü ölmüyo şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 oha yanlız bi anda benim qq topicime döndü dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 O zaman en mantıklısı geceyi bekleyip sıcak çatışmaya girmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 oha üzerine 2 kere yastık attım ölmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Hayirdir, konu sapmamis, duzgun bir tartisma var burda. Garbage burasi arkadaslar kendinize gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Fistan said: ... montla sıç ... . İlk aklıma gelen tavsiyeydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar