senko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 bu aralar pek işim yokken, ilgilenmem gereken proje sayısı 1e düşmüşken (brigand'a bol teşekkürler burdan) hiç bilgi sahibi olmadığım embedded olayına ucundan kenarından az biraz bulaşmak istiyorum. Lakin nasıl bulaşıcam hiçbir fikrim yok. Direk bir donanım alarak mı başlamak lazım? Almak gerekse ne almak lazım gidip arm9 fln alınmaz heralde..., veya başlarda pcler için yazılmış similatörler var mı? Tabii ki de tavsiye edebileceğiniz giriş seviyesi bir kitap var mı inglişh türkişh farketmez. (türkçesi daha makbul olur tabii), hatta embedded systems for dummies tarzı bişi varsa çok daha iyi olur. Beni böyle bi yönlendirebilirseniz pek bir makbul olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 hain gel bizim projeyi geliştir dfgdfgdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 bir development kit alarak baslayabilirsin, cin mali almaz isen gayet guzel dokumanlariyla geliyor, merak ettigin yerleri inceleyerek girmis olursun. yurt disi baglantin yok ise getirtmen guc olabiliyor, ebv elektronikti yanlis hatirlamiyorsam oradan satin alabilirsin, ama tabsiyem universiteye gidiyorsan kesin vardir ve odunc alabilirsin heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 brigand hazır ya olm proje daha ne :) anason bizim okulda olduğunu hiç sanmiom, olsa bile bana vereceklerini hiç sanmiom, 3-5 tanıyor her hoca beni :) türkiyeden alma şansımız yok mu bunları? bide giriş için hangisini almak lazım? Veya almadan önce bilinmesi gereken teorik bişiler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar