Argoel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Ben şimdi merge etmeyi deniyorum ama wow account name i kabul etmiyor :( geç mi kaldım şimdi ? acc ım tamamen kapandımı acep ? bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Bu konuda bilgisi olan varsa lutfen yardım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 abi merge ettikten sonra oyuna email adresinle giriyorsun. merge ederken eski kullanıcı adını kabul etmiyorsa verdiği hatayı buraya yazarsan daha çok yardımcı olabiiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Browser sürümünden kaynaklanabiliyormuş çözdüm teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Argoel said: Browser sürümünden kaynaklanabiliyormuş çözdüm teşekkürler yav nası çözdün? benim acc'da donmuştu. vizeler bitti dalayım dedim. bu acc zaten merge edilmiş diyor. gitti mi çar yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 birşey sormak istiyorum battle net accout management bölümünde add game seçeneği var oraya wow oyununun cd keyini yazmak zorundamıyım account un aktif olabilmesi için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar