deney7nazli Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bende legoman var çok da seviyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 hiç göremedik öyle bişi kameralarda nerde bu dövme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deney7nazli Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 sol alt kolda aslında görüp kurbaa sananlar olmuştu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Lexius said: şöyle sade dövmeleri seviyorum ya.. ayrıca kanji de seviyorum ve 3 tane kanji dövmem var şu güne kadarda ahaha adam kanji yaptırmış olm iğrenç hadi popomuzla gülelim diyen görmedim..vardır ama rastgelmedim daha isteyen varsa ilk olup yapabilir :p .bazı insanların anlamı ne dövmenin baya tatlı duruyo diyip , anlamını öğrendikten sonra abi gerçekten iyiymiş ya demeleri hoşuma gidiyo mesela benim. ^^ abi tır kadarsın en fazla arkandan diyebiliyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yıldız hiç eskimeyecek son derece başarılı bir grafik form, ama yani dövmeden "fazlasını" bekleyene hiç gelmez. mesela benim dövmelerimden biri 4 tane içi dolu, hiç desensiz, löppedenek irili ufaklı yıldız mesela (en küçüğü parmak ucu en büyüğü avuç içi kadar diyeyim) ama yani, ben kaba saba dövme pek severim, yakında koluma çapa yaptırsam şaşırmam. öyle yaklaşıyorum dövme olayına, anlam aramıyorum, insanın "anlam"dan "dövme"den sıkılacağından daha çabuk sıkılacağına, anlamların değiştiğine estetik güzelliklerin ise daha sabit olacağına inanıyorum, onu da belirtmek lazım. yarın öbür gün "ay dövmem çok sıkıcı galibağaaaa" diyecek adama tavsiye etmem. sıkıcı çünkü evet, anlamsız da... ama süper duruyo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ben tribal istiyorum ama herkes apaçi dövmesi bakkal dövmesi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Emaleth urpererek soyluyorumki sana katilmiyorum. Sana katilanada katilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Cons said: ben tribal istiyorum ama herkes apaçi dövmesi bakkal dövmesi diyor. sen orjinalinda apaci oldugun icin yadirgamaz kimse, raat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bana katılmayanlara katılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ankarada yaşıyorsun. gaylandlisin. bana apaçi diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Bakkal dövmesi lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bursalı top dayanışmasımı yaptınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ben seni tuttum gerizekalı kıt dediğine güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 özür diliyorum o zaman seni fahri bursalı değil ilan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 gerizekAlıkıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Ne işim olur lan bursayla bildiğin fakir alayı postane var mektup kullanıyolar hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 işte benim ekmeğim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Akrep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Ayrıca saçma sapan yıldız yinyamk türk bayrağı allah dövmesi felan yaptırmayın hem çirkin hem pişman olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 orcun duydum ki bana laf etmissin allaan apacisi, armudu sen kim dovme kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 allah dövmesi yaptırmayın lan tabi sedat peker vurdurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 http://images1.wikia.nocookie.net/forgottenrealms/images/thumb/4/4c/Cyric_symbol.jpg/230px-Cyric_symbol.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 dory said: orcun duydum ki bana laf etmissin allaan apacisi, armudu sen kim dovme kim http://imgarsiv.sabah.com.tr/2007/10/12/gny/im/396D0C7FF7A0EA4EAA67A58Er.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 sadlvnsadfnsjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Xae de karı dövmesi var ama güzel bence mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar