Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

parmak

suvras

Öne çıkan mesajlar

fede said:

ay parmağım kesilirse, ay dur şuraya biraz temkinli yaklaşayım, ay parmağıma kağıt deydi ürperdim, ay ay ay

çıtkırıldımlık işte

öyle değil bebeyim, kolum ortadan yarılıp damar sinir kaslar dışarı sallanırsa, karnım kesilip iç organlarım ahenkle dışarda dans etmeye başlarsa gibi. çıtkırıldımlık daha çok ay makyajım bozuldu, ojem hebele oldu, rujum taştı filan olur.

anksiyete tabi k tekliyor k harfinin altında bir böcek ölüsü var sanırım, k ya basıp çıtırdatmış olabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yalnız yavaştan buruşmaya başladı o taraf dışardan fark edilmiyor ama ekstradan çizgiler filan var elimi yumduğumda sanırım kas dokusu da sinir kesilince zayıfladı.

neyse bi parmağın yarı hissini kaybettik ama fede'ye anksiyete ile çıtkırıldımın farkını öğrettik. parmak için önemsiz, fede için önemli bir adım.

geçmiş olsun diyen ve sabır dileyen arkadaşlara da teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

haklısın mum, hadi millet neyse de ben parmağım kesilince dalga geçtiğim için çok pişmanım an itibariyle. parmağım da çok tırt halde şu anda. giderek tırtlaşıyor.

haa bir de bu zaman diliminde inanç slotum da boşaldı. (bak cidden boş laf sokayım diye söylemiyorum giderek tırtlaşıyorum. imdaaat dasaaa'nın planlarından birine ihtiyacım var.)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...