paspatur Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 vesvese yani tam karşılığı. Bence ikinizde fail oldunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 fede said: ay parmağım kesilirse, ay dur şuraya biraz temkinli yaklaşayım, ay parmağıma kağıt deydi ürperdim, ay ay ay çıtkırıldımlık işte öyle değil bebeyim, kolum ortadan yarılıp damar sinir kaslar dışarı sallanırsa, karnım kesilip iç organlarım ahenkle dışarda dans etmeye başlarsa gibi. çıtkırıldımlık daha çok ay makyajım bozuldu, ojem hebele oldu, rujum taştı filan olur. anksiyete tabi k tekliyor k harfinin altında bir böcek ölüsü var sanırım, k ya basıp çıtırdatmış olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 işte düşün o kadar testosteron doluyum ki, dalağım dışarı çıkarsa diye korkan adama çıtkırıldım diyorum. 15 mesaj attırıyosunuz bana şu mesajı verebilmem için. biraz daha çaba gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 sus fede daha da batırma. geçmiş olsun bu arada suvras. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 abi yalnız yavaştan buruşmaya başladı o taraf dışardan fark edilmiyor ama ekstradan çizgiler filan var elimi yumduğumda sanırım kas dokusu da sinir kesilince zayıfladı. neyse bi parmağın yarı hissini kaybettik ama fede'ye anksiyete ile çıtkırıldımın farkını öğrettik. parmak için önemsiz, fede için önemli bir adım. geçmiş olsun diyen ve sabır dileyen arkadaşlara da teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 parmaginiz kesilince bile milletle ya da parmagi kesilmis adamla bile sidik yaristiriyorsunuz ya, imreniyorum hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 haklısın mum, hadi millet neyse de ben parmağım kesilince dalga geçtiğim için çok pişmanım an itibariyle. parmağım da çok tırt halde şu anda. giderek tırtlaşıyor. haa bir de bu zaman diliminde inanç slotum da boşaldı. (bak cidden boş laf sokayım diye söylemiyorum giderek tırtlaşıyorum. imdaaat dasaaa'nın planlarından birine ihtiyacım var.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ahah topic aç o zaman yeni fikirler gelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ben açacağım onlar kapatacak, şimdilik parmak ilerde başka yerlerim kopar kesilirse artık o zamana kadar sabredin, benden ayrılmayın : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 yok eğer tanımadıkların saçma bi topik olduğunu söylediğinde tolere edebilirsen ya da düzgün cevap verirsen çirkefleşmeden kapanmaz merak etme;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 30 sn önce kaşıkla kestim parmağımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 BEN 35 SN ÖNCE ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 birazda ben post kasayım. geçmiş olsun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar