suvras Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 elim bir kaç yerden kesilip de dikiş sonrası orta parmağımın radial yarısı hissiz kalınca ki hala uyuşuk, ansiyete duyuyorum yahu bi yerim kopacak yarılacak filan diye. testere serisini izlemeseymişim keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 tam olarak orta parmağına nolduğunu anlamayamicak kadar kafam iyi olsa da geçmiş olsun diyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 radial yarısı derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Manve_13 said: tam olarak orta parmağına nolduğunu anlamayamicak kadar kafam iyi olsa da geçmiş olsun diyelim... bu ne olm bilgisayar başında sarhoş mu oluyor pati nüfusunun 3/1'i her akşam manyakmısınız lan gidin dışarda arkadaşlarınızla için oh wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 O değilde suvras, 3 4 aydır senin başlıklarını okuyorum. Önce eve atar yapmalar, sonra yanılmıyosam apartman kapısına el koymalar(ki bu hissizliğin sebebi bu sanırım, dikişlerde aynı keza), sonra başka başka olaylar felan... Ne kişisel adammışsın ya. Allah seni bunca dertten kurtarsın ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ansiyete ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 çıtkırıldımlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 bi yaşıma daha girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 doğum günün kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 çıtkırıldımlık değil korku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 fede said: doğum günün kutlu olsun aptal ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Bella said: çıtkırıldımlık değil korku demek. hangisi TDK 'da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 korku. fede sallamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ay parmağım kesilirse, ay dur şuraya biraz temkinli yaklaşayım, ay parmağıma kağıt deydi ürperdim, ay ay ay çıtkırıldımlık işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 viki : Anxiety is a psychological and physiological state characterized by cognitive, somatic, emotional, and behavioral components.[1] These components combine to create an unpleasant feeling that is typically associated with uneasiness, fear, or worry. tdk : çıtkırıldım sf. (çı'tkırıldım) Aşırı incelik, dayanıksızlık ve çekingenlik gösteren (kimse): “İstanbul'un çıtkırıldım hanımlarıyla benim gibi bir kaba asker geçinemez.” -H. E. Adıvar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Yok değil bunaltı endişe demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ansiyete korku demek. çıtkırıldımlık farklı.narin,kırılgan,hassas gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 http://images.gittigidiyor.com/451/Cevab-Veremedi-Harputlu-Ishak-Efendi__4517807_0.jpg sana bu kitabı öneriyorum bella. belgeyle konuşuyorum. belge getir bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 yukarda cevap verdim işte fail oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 hicbisey okumadim tahminnen biseyy oldu gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 oha kitabın renge bak okumadan yala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Bella said: yukarda cevap verdim işte fail oldun. yoo veremedin, ben sana belgelerle kanıtladım çıtkırıldımlık demek olduğunu ama sen hala "yek yeaaa korku" diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ayrıca adam ansiyete diyor (ki anksiyete olacak, o da olmaz ya hadi olursa yani) ama içinde buldunduğu durum "ansiyete" değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Ansiyete: Lüzumsuz evham, histeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 fear işte.yazıyo kendi belgende fail olmuşsun. kesinlikle benimkidoğru ama uğraşamicam şimdi.çıtkırıldımlıkla korku farklı şeyler. paspatur sen bana inan pişman olmicaksın ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar