Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

parmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
elim bir kaç yerden kesilip de dikiş sonrası orta parmağımın radial yarısı hissiz kalınca ki hala uyuşuk, ansiyete duyuyorum yahu bi yerim kopacak yarılacak filan diye. testere serisini izlemeseymişim keşke.
Mesaj tarihi:
Manve_13 said:

tam olarak orta parmağına nolduğunu anlamayamicak kadar kafam iyi olsa da geçmiş olsun diyelim...

bu ne olm bilgisayar başında sarhoş mu oluyor pati nüfusunun 3/1'i her akşam manyakmısınız lan gidin dışarda arkadaşlarınızla için

oh wait...
Mesaj tarihi:
O değilde suvras, 3 4 aydır senin başlıklarını okuyorum.
Önce eve atar yapmalar, sonra yanılmıyosam apartman kapısına el koymalar(ki bu hissizliğin sebebi bu sanırım, dikişlerde aynı keza), sonra başka başka olaylar felan...

Ne kişisel adammışsın ya. Allah seni bunca dertten kurtarsın ne diyim.
Mesaj tarihi:
viki : Anxiety is a psychological and physiological state characterized by cognitive, somatic, emotional, and behavioral components.[1] These components combine to create an unpleasant feeling that is typically associated with uneasiness, fear, or worry.

tdk : çıtkırıldım
sf. (çı'tkırıldım) Aşırı incelik, dayanıksızlık ve çekingenlik gösteren (kimse): “İstanbul'un çıtkırıldım hanımlarıyla benim gibi bir kaba asker geçinemez.” -H. E. Adıvar.
Mesaj tarihi:
http://images.gittigidiyor.com/451/Cevab-Veremedi-Harputlu-Ishak-Efendi__4517807_0.jpg

sana bu kitabı öneriyorum bella. belgeyle konuşuyorum. belge getir bana
Mesaj tarihi:
Bella said:

yukarda cevap verdim işte fail oldun.

yoo veremedin, ben sana belgelerle kanıtladım çıtkırıldımlık demek olduğunu ama sen hala "yek yeaaa korku" diyosun
Mesaj tarihi:
fear işte.yazıyo kendi belgende fail olmuşsun.
kesinlikle benimkidoğru ama uğraşamicam şimdi.çıtkırıldımlıkla korku farklı şeyler.
paspatur sen bana inan pişman olmicaksın ehah.
  • Yeni Oluştur...