Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Bir arkadaşla sohbet ederken açıp fotoşopu birazcık wallpaper misali bir şeyler dökeyim dedim...Puserlere yönelik birşey olsun,güzel olsun,misaliyle miniklik bişiyler döktüm; Hatırlatayım,PhotoShop versiyonum 5.5. Mavinin tonları gözüme geldi maviye abandım :p Buyrun; Bu Matrixte bir ayna, Bu Lego; Bu Petrol Kaynağı; Buda son Sahne...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 resimler çıkıyor mu? çıkmıyor mu yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 çıkıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 çıkıyooorr saol eline sağlık[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Uzun uzun yazabilirim canım sıkıldı. Öncelikle güzel olmuş beyendim fakat birkaç şey var söylemeden geçemeyeceğim. Her çalışma tek bir effect üzerine yoğunlaşmış. (işte ilkinde glass vs. anlamışsındır) bu insanın gözünü yoruyor... Şöyle farklı görüntüler oluşsa çok daha hoş gözükür ve biraz da zorluk gelir çalışmana, yoksa gayet kolay... Ayrıca son resimdeki ışıklar üzerinde biraz daha uğraşabilirdin, daha hoş bir hava verilebilirdi onlara... Rengi acaip beğendim çok severim o tonda pastel renkleri ! içimden sağı solu maviye boyayasım geldi valla ! Neyse güzel olmuş ellerine sağlık...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Snonuncu üzerinde biraz daha uğraşırsan çok güzel olacak...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 güzel olmus half eline salık wala[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 sonuncu resim hoşuma gitti ellerine sağlık :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ellerine sağlık abi. güzel olmuş..[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar