streamon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 arkadaslar dc++ da yukleyemdegim fake yada fake olmadiigi halde 500-700 arasi avileri silmeye calisiyorum ancak win ..bu klasoru kullaniyo diye ahata veriyo adami hasta ediyo ...acaba ne yapabilirim (guvenli kiptede ayni hatayi yapti ....) 3-4 gb bole avim var silemiyorum pc de acilen yer acmam lazim delirecem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Aynı hata bendede var . 1 gb yakın dosya var silemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 format at tamamdır en kesin çözüm[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 birincisi bunun yeri burası deil, yazılım donanım bölümü vardır dikkat edelim. sorunu söyle çözebilirsiniz, dc++'ı kapayın, bir öyle deneyin, olmadımı o zaman restart atın dc++'ı açmayın öyle deneyin, olmadımı, command'dan deneyin silmeyi(yani ms-dostan). o zaman olur herhalde. olmadı formatlayın geçer(yapmayın tabi.)[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 out trader abi yeri burasi degilse bize degil yetkiliye bildirmek lazim bir de gozum acaba silmek iicn komut satirii nasil olmali ....ha bu arada dc ++ kapatmayi da denemistim yani denemedigim yol bilgi eksikliigndne dolayi ms dostan silememek .....)yardimlarinizi bekliyorumyazik 3-4 gb boru degil afedersiniz 4-5 film eder ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 tmm ama senide bilgilendirmek istedim yani, ogren bir daha hata yapma. komut satırın nasıl olacak ben nerden bileyim demek zorundayim. dosya nerde duruo, ona göre yani mesela benim C:downloadsdc++movies de duruo ama senin f:abuzerxxx gibi bi yerde duruo olabilir oradan bulucan silicen biraz dos ogrenmen lazım googledan ara "learning ms-dos for nuuubies" diye bulursun.[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 o dosya tam olarak download edilmemiş ve hala ediliyorsa silemezsin[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 hmm yanlış anladım pardon :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 olay açık sen download etmekte oldugun dosyaları unfinşished klasöründe tutuyorsun ve o klasörünüde share e açmış olabilirsin yada o an dc++ acıktır dc++ açıkken sen ne share e açtıgın dosyaları silebilirsin nede çekmekte olduugn dosyaları dc++ ı kapatıp sonradan istedigin dosyayı silebilirsin task manager den bak dosyayı kullanabilecegi muhtemel programlarıda kapat yanlız [signature][hline]Grandmaster Hamburger [Bu mesaj DynamicK tarafından 06 Temmuz 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar