Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dosya silememe sorunsali .....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar dc++ da yukleyemdegim fake yada fake olmadiigi halde 500-700 arasi avileri silmeye calisiyorum ancak win ..bu klasoru kullaniyo diye ahata veriyo adami hasta ediyo ...acaba ne yapabilirim (guvenli kiptede ayni hatayi yapti ....) 3-4 gb bole avim var silemiyorum pc de acilen yer acmam lazim delirecem :D
Mesaj tarihi:
birincisi bunun yeri burası deil, yazılım donanım bölümü vardır dikkat edelim.
sorunu söyle çözebilirsiniz, dc++'ı kapayın, bir öyle deneyin, olmadımı o zaman restart atın dc++'ı açmayın öyle deneyin, olmadımı, command'dan deneyin silmeyi(yani ms-dostan). o zaman olur herhalde. olmadı formatlayın geçer(yapmayın tabi.)[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave
Mesaj tarihi:
out trader abi yeri burasi degilse bize degil yetkiliye bildirmek lazim bir de gozum acaba silmek iicn komut satirii nasil olmali ....ha bu arada dc ++ kapatmayi da denemistim yani denemedigim yol bilgi eksikliigndne dolayi ms dostan silememek .....)yardimlarinizi bekliyorumyazik 3-4 gb boru degil afedersiniz 4-5 film eder ...
Mesaj tarihi:
tmm ama senide bilgilendirmek istedim yani, ogren bir daha hata yapma.
komut satırın nasıl olacak ben nerden bileyim demek zorundayim. dosya nerde duruo, ona göre yani mesela benim C:downloadsdc++movies de duruo ama senin f:abuzerxxx gibi bi yerde duruo olabilir oradan bulucan silicen biraz dos ogrenmen lazım googledan ara "learning ms-dos for nuuubies" diye bulursun.[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave
  • Admin
Mesaj tarihi:
olay açık
sen download etmekte oldugun dosyaları unfinşished klasöründe tutuyorsun ve o klasörünüde share e açmış olabilirsin
yada o an dc++ acıktır
dc++ açıkken sen ne share e açtıgın dosyaları silebilirsin nede çekmekte olduugn dosyaları
dc++ ı kapatıp sonradan istedigin dosyayı silebilirsin
task manager den bak dosyayı kullanabilecegi muhtemel programlarıda kapat yanlız
[signature][hline]Grandmaster Hamburger

[Bu mesaj DynamicK tarafından 06 Temmuz 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...