Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine hata iletisi..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar şu adrese bi bakarmısınız ya deli olacam bilgisayar hata verip duruyor yeni bi program veya oyun yüklemeye kalktığımda..ama önceden yüklediğim prog. ve oyunlar tıkır tıkır çalışıo bea.
http://www.geocities.com/kaya_serhat/sss.htm
bide sadece windows'u silip yeniden yükleme gibi bi şansım var mı acaba?[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here<
my icq no: 97135892
if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail
Mesaj tarihi:
Bu hatayı bende de vermişti , Empire Earth Expansion pack i yüklüodum yüklemeni tam ortasında elektrikler gitti , daha sonra bi da oyunu yükleyemedim , sorun oyun registry yaparken bilgisayarın kapanması Setup Wizard DLL dosyalarını hasar uğratıor , sende de böyle bişi oldumu bilmioyorum ama belli ki DLL ler hasar görmüş , hangi Windows u kullanıon bilmiom ama eer XP ise XP yi tak Yeniden kursun , eer yeniden kurduktan sonra da devam ederse elin mahkum Format atcaksın ben öyle düzeltim sorunu , diğer windows larla ilgili birşey diemieceğim

Ama XP yse bir fikrim daha var sistem geri yükleme var donatılar , sistem araçları içinde onuda dene sistem i eski bir tarihe geri yüklüosun belki işe yarar.......[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun...
Mesaj tarihi:
ya eer hard disk in bölümlere ayrılmışsa sadece windows un olduğu disk e format at dier leri kalsın , yok öyle deilse artık yapabileceğin birşey yok.[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun...
  • Yeni Oluştur...