Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine hata iletisi..

ShekiLChoCuq

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar şu adrese bi bakarmısınız ya deli olacam bilgisayar hata verip duruyor yeni bi program veya oyun yüklemeye kalktığımda..ama önceden yüklediğim prog. ve oyunlar tıkır tıkır çalışıo bea.
http://www.geocities.com/kaya_serhat/sss.htm
bide sadece windows'u silip yeniden yükleme gibi bi şansım var mı acaba?[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here<
my icq no: 97135892
if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail
Sosyal ağlarda paylaş

Bu hatayı bende de vermişti , Empire Earth Expansion pack i yüklüodum yüklemeni tam ortasında elektrikler gitti , daha sonra bi da oyunu yükleyemedim , sorun oyun registry yaparken bilgisayarın kapanması Setup Wizard DLL dosyalarını hasar uğratıor , sende de böyle bişi oldumu bilmioyorum ama belli ki DLL ler hasar görmüş , hangi Windows u kullanıon bilmiom ama eer XP ise XP yi tak Yeniden kursun , eer yeniden kurduktan sonra da devam ederse elin mahkum Format atcaksın ben öyle düzeltim sorunu , diğer windows larla ilgili birşey diemieceğim

Ama XP yse bir fikrim daha var sistem geri yükleme var donatılar , sistem araçları içinde onuda dene sistem i eski bir tarihe geri yüklüosun belki işe yarar.......[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun...
Sosyal ağlarda paylaş

hmm. haklısın. ondan olabilir.
ama benim işl. sis. win98.. :-(
bu gidişle format tek çare sanırım....
bilgeç arklar bilgilerinize sığınıyorum:)[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here<
my icq no: 97135892
if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...