sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 güneydoğunun hepsi mi pkkcı nassinisatiim hiç mi sözü dinlenecek adam çıkmaz? pkk'nın bozguna uğradığını/uğrayacağını, senin kararlılığını gördüklerinde saf değiştirmeye başlayacakları kullanırız. aslında en önemlisi dtp'nin pkk'yı reddetmesi, böyle bir süreçte bunun da olabileceğine inanıyorum. edit: Sufi said: edit: bu arada leopar'a söylediğim şey "çözümü olmasa bile" idi. sana önerin yok demiyorum. yazmış olduğun için bir önerin olduğunu biliyoruz. yazar orada önerinin ancak cesaretli bir iktidarla uygulanabileceğine vurgu yapmış.
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Horizon said: Unuttuğunuz birşey var. pkk neden böyle gurup teslimlerini yapıyor ? elebaşı neden destek vermeye çalışıyor ? pkk zafer kazandığı içinmi teslim olmaya geliyorlar ? yoksa çaresizlikten mi ? Güçlenen bir örgüt neden teslim olsun ya da bu işin bitmesi yolunda adım atmaya çalışsın ? Ülkenin içine girip , ülkeyi bölmeye çalışmak vs. diyenler olacak. Hiç inandırıcı bulmam bu söylemi şimdiden belirteyim. serbest kalıp yine dağa çıkabilecek olduktan sonra herkes teslim olur yav. mühim olan şov değil midir? şovmast gohon
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 kesinlikle şovdan başka bişey değil.
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Şovu yapan dtpliler , devlet değil. dtp nin planladığı ve desteklediği o şovu da kimse savunmuyor burada. Devlet iyi niyetini şov ile göstermiyor.
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Sonuçta görünen kısmı bu, buna da izin verildiğine göre.
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 devlet yaptı demedik zaten, bilerek veya bilmeyerek alet oldu dedik, başladın yine kıvırmaya. şov pkk'nın şovu, gerilla türkülü zafer çığırtkanlığı. böyle mi kesilecek pkk'nın desteği?
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Kimsenin kıvırdığı yok temcit pilavı gibi şovu öne koyarsan böyle cevap alırsın. Devlet buna orada müdahale etse ne olacağını hepimiz çok iyi biliyoruz ki bundan bahsetmiştim zaten. Devlet birşekilde iyi niyetini bu adımda gösterdi. Onlar şov yapıyor diye üzerlerine yürüyüp iyi niyeti bir anda yok etmeye çalışmak mı mantıklısı ?
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 eh yine kıvırıyorsun bak, bahsettiğim sorunun sebebi devlet değil, sorun bunun şova, reklama dönüştürülmesi, barış(!) grubundan pkk propagandası çıkarılması. edit: devletin yapması gerekeni de yazmıştım, usulca alıp götürebilirlerdi bu adamları sınırdan, yapmadılar, bilerek veya bilmeyerek yapılmış bir hata.
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Horizon said: Unuttuğunuz birşey var. pkk neden böyle gurup teslimlerini yapıyor ? elebaşı neden destek vermeye çalışıyor ? pkk zafer kazandığı içinmi teslim olmaya geliyorlar ? yoksa çaresizlikten mi ? Güçlenen bir örgüt neden teslim olsun ya da bu işin bitmesi yolunda adım atmaya çalışsın ? Ülkenin içine girip , ülkeyi bölmeye çalışmak vs. diyenler olacak. Hiç inandırıcı bulmam bu söylemi şimdiden belirteyim. Teslim olmak ne ya hala teslim olmaktan bahsediyorsunuz daha önce söylendiği gibi adamlar TÜRKİYEYİ TESLİM ALMAYA GELDİLER TESLİM OLMAYA DEĞİL.......
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 pkklı barış güçleri geledursun az bakayım dedim ırak kürdistanında durum ne diye içinin tadilatı bitmiş, baya dayalı döşeli, lüks sayılabilecek, anahtar teslim ülke olmuş lan orası. yönetim bölgeleri olsun, ingiliz ve amerikan destekli sağlam üniversiteler olsun, hükümet binaları, merkezi kontrolü filan bildiğin ülke olmuş. hadi kurulduk deseler, 1 gün sonra Kürdistan diye ülke var.
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 saydigin seylerin cogu amerika irak'a girmeden oncede vardi, 1992 den beri oranin ozel bir statusu var, Saddam sinek bile ucuramiyordu orada.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12744133.asp?gid=229 barış kutlamaları başlamış
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Star'ı açsın da şehit ailelerinin halini, feryadını görsün liboşlar fetocanlar
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 onlar cakma sehit ailesidir gercekleri tom cruise i last samurayy da bekliyen ve kcoasinin katiline asik olan japon hanimi gibi kapida bekliyor gelsinler kaynasalim diye iste entegrasyon bu
asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 "Tatar Ramazan" said: Star'ı açsın da şehit ailelerinin halini, feryadını görsün liboşlar fetocanlar onlar para ile öyle bağırıyor biliyorsun "gerçek" şehit aileleri pkklıların aileleri ile görüştü.
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Bu arada terörist nufusun çoğunluğunun Kandilde bulunduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Açıkçası ben yönetici kadronun bile dağda yaşadığına inanmıyorum Adamların en kötü ihtimalle kış gelince Kuzey Irak şehirlerine indiklerine kalıbımı basarım. Musula, Kerkük'e de Nuke sallayalım. Ya da daha iyisi 85 sene önce yapamadığımızı yapıp ordumuzla girelim.
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 "Tatar Ramazan" said: Star'ı açsın da şehit ailelerinin halini, feryadını görsün liboşlar fetocanlar Ne diyorlardı, benim oğlum öldü başkasının da oğlu ölsün mü ?
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Wispy said: "Tatar Ramazan" said: Star'ı açsın da şehit ailelerinin halini, feryadını görsün liboşlar fetocanlar Ne diyorlardı, benim oğlum öldü başkasının da oğlu ölsün mü ? Yok canım. Benim oğlumu öldüren PKK'lıları kucaklayın, bağrınıza basın yazık onlar da insan diyorlardı.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Wispy said: "Tatar Ramazan" said: Star'ı açsın da şehit ailelerinin halini, feryadını görsün liboşlar fetocanlar Ne diyorlardı, benim oğlum öldü başkasının da oğlu ölsün mü ? Bundan daha rezil yaklaşım hayatımda görmedim.Bu kadar küçülmeyin.
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Kandile nuke daha güzel yaklaşımdı, doğru.
ozgurtrk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Wispy said: Kandile nuke daha güzel yaklaşımdı, doğru. Yanlış tabi çiçek atsınlar.Adamlar toplaşıp halay çekiyolar maç izliyolar.Burda yanlış yok tabi.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Abi şu adama cevap atmayın ya boşverin,takılsın kendi halinde.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 en azından bu açılım saçılım bittikten sonra yaşanacak en ufak pkk terör eyleminde ağızlarına füzeleri tıkacak kadar dirayeti vardır hükümetin diye umuyorum.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Valla estel abd atın derse atarlar,yeter attığınız diyince dururlar.Hükümetin bu konuda en ufak bir,tasarrufu olduğuna inanmıyorum.Biri yazmıştı,obamanın emirleri tek tek yerine getiriliyor diye.
Öne çıkan mesajlar