Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

150 kişilik bi grup daha geliyormuş (pkk)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
güneydoğunun hepsi mi pkkcı nassinisatiim
hiç mi sözü dinlenecek adam çıkmaz?

pkk'nın bozguna uğradığını/uğrayacağını, senin kararlılığını gördüklerinde saf değiştirmeye başlayacakları kullanırız.

aslında en önemlisi dtp'nin pkk'yı reddetmesi, böyle bir süreçte bunun da olabileceğine inanıyorum.

edit:

Sufi said:

edit: bu arada leopar'a söylediğim şey "çözümü olmasa bile" idi. sana önerin yok demiyorum. yazmış olduğun için bir önerin olduğunu biliyoruz.

yazar orada önerinin ancak cesaretli bir iktidarla uygulanabileceğine vurgu yapmış.
Mesaj tarihi:
Horizon said:

Unuttuğunuz birşey var. pkk neden böyle gurup teslimlerini yapıyor ? elebaşı neden destek vermeye çalışıyor ? pkk zafer kazandığı içinmi teslim olmaya geliyorlar ? yoksa çaresizlikten mi ?

Güçlenen bir örgüt neden teslim olsun ya da bu işin bitmesi yolunda adım atmaya çalışsın ?

Ülkenin içine girip , ülkeyi bölmeye çalışmak vs. diyenler olacak. Hiç inandırıcı bulmam bu söylemi şimdiden belirteyim.

serbest kalıp yine dağa çıkabilecek olduktan sonra herkes teslim olur yav.

mühim olan şov değil midir?

şovmast gohon
Mesaj tarihi:
devlet yaptı demedik zaten, bilerek veya bilmeyerek alet oldu dedik, başladın yine kıvırmaya.

şov pkk'nın şovu, gerilla türkülü zafer çığırtkanlığı.

böyle mi kesilecek pkk'nın desteği?
Mesaj tarihi:
Kimsenin kıvırdığı yok temcit pilavı gibi şovu öne koyarsan böyle cevap alırsın.

Devlet buna orada müdahale etse ne olacağını hepimiz çok iyi biliyoruz ki bundan bahsetmiştim zaten. Devlet birşekilde iyi niyetini bu adımda gösterdi. Onlar şov yapıyor diye üzerlerine yürüyüp iyi niyeti bir anda yok etmeye çalışmak mı mantıklısı ?
Mesaj tarihi:
eh yine kıvırıyorsun bak,

bahsettiğim sorunun sebebi devlet değil, sorun bunun şova, reklama dönüştürülmesi,

barış(!) grubundan pkk propagandası çıkarılması.

edit: devletin yapması gerekeni de yazmıştım, usulca alıp götürebilirlerdi bu adamları sınırdan, yapmadılar,
bilerek veya bilmeyerek yapılmış bir hata.
Mesaj tarihi:
Horizon said:

Unuttuğunuz birşey var. pkk neden böyle gurup teslimlerini yapıyor ? elebaşı neden destek vermeye çalışıyor ? pkk zafer kazandığı içinmi teslim olmaya geliyorlar ? yoksa çaresizlikten mi ?

Güçlenen bir örgüt neden teslim olsun ya da bu işin bitmesi yolunda adım atmaya çalışsın ?

Ülkenin içine girip , ülkeyi bölmeye çalışmak vs. diyenler olacak. Hiç inandırıcı bulmam bu söylemi şimdiden belirteyim.

Teslim olmak ne ya hala teslim olmaktan bahsediyorsunuz daha önce söylendiği gibi adamlar TÜRKİYEYİ TESLİM ALMAYA GELDİLER TESLİM OLMAYA DEĞİL.......
Mesaj tarihi:
pkklı barış güçleri geledursun
az bakayım dedim ırak kürdistanında durum ne diye
içinin tadilatı bitmiş, baya dayalı döşeli, lüks sayılabilecek, anahtar teslim ülke olmuş lan orası. yönetim bölgeleri olsun, ingiliz ve amerikan destekli sağlam üniversiteler olsun, hükümet binaları, merkezi kontrolü filan bildiğin ülke olmuş. hadi kurulduk deseler, 1 gün sonra Kürdistan diye ülke var.
Mesaj tarihi:
onlar cakma sehit ailesidir

gercekleri tom cruise i last samurayy da bekliyen ve kcoasinin katiline asik olan japon hanimi gibi kapida bekliyor gelsinler kaynasalim diye

iste entegrasyon bu
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Star'ı açsın da şehit ailelerinin halini, feryadını görsün liboşlar fetocanlar

onlar para ile öyle bağırıyor

biliyorsun "gerçek" şehit aileleri pkklıların aileleri ile görüştü.
Mesaj tarihi:
Bu arada terörist nufusun çoğunluğunun Kandilde bulunduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Açıkçası ben yönetici kadronun bile dağda yaşadığına inanmıyorum Adamların en kötü ihtimalle kış gelince Kuzey Irak şehirlerine indiklerine kalıbımı basarım.

Musula, Kerkük'e de Nuke sallayalım. Ya da daha iyisi 85 sene önce yapamadığımızı yapıp ordumuzla girelim.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Ne diyorlardı, benim oğlum öldü başkasının da oğlu ölsün mü ?
Mesaj tarihi:
Wispy said:

"Tatar Ramazan" said:

Yok canım. Benim oğlumu öldüren PKK'lıları kucaklayın, bağrınıza basın yazık onlar da insan diyorlardı.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

"Tatar Ramazan" said:

Bundan daha rezil yaklaşım hayatımda görmedim.Bu kadar küçülmeyin.
Mesaj tarihi:
Valla estel abd atın derse atarlar,yeter attığınız diyince dururlar.Hükümetin bu konuda en ufak bir,tasarrufu olduğuna inanmıyorum.Biri yazmıştı,obamanın emirleri tek tek yerine getiriliyor diye.
  • Yeni Oluştur...