stong Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 beyler 80 mb ye street fighter indirdim ama gormuyor mame de ne yapmam lazım audit all games yaptım ordada cıkmıyor bi coxum
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 hangi street fighter o? hiç hatırlamıyorum sf serisinden o kadar büyük bi oyun. oyunun tam adını verir misin? büyük ihtimalle başka bi emülatör için ya da playstation romunu falan indirdin.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ex indirmişsen eğer, zinc kullanmanı tavsiye ederim.[signature][hline]fabrikasyonize olmak belirli sure formatlarina uymak gibi bircok seyin topluca olmasi tarafindan ortaya koyulan bir standardizasyon
stong Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 street fighter 3 2nd impact-Giant atack
WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 O oyunu çalıştıracak emülatör yok hala. Mame de sembolik olarak var ama çalışmıyor Kısaca söylemek gerekirse boşuna indirmişsin:)
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 cps3 oyunları hala çalışmıyo, uzun zaman da çalışmayacak.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Öne çıkan mesajlar