DooMKaiseR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 oh be koca Turkiyede burdan baska coh forumu yok :)[signature][hline]The KresanT Science Blaster LVL 18 S.P.Q.R City of Heroes Justice Server Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Co-Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 heheh :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
DooMKaiseR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 imzami update edim diorum ama uyelik islemlerine girilmio yaw flam kac oldun bu arada?[signature][hline]The KresanT Science Blaster LVL 18 S.P.Q.R City of Heroes Justice Server Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Co-Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 21 oldum,kıyafetimi de yeniledim mis gibi oldu :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
DooMKaiseR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 oo super gratz:) herkes gecmeye basladi yavas yavas 20 sinirini::)[signature][hline]The KresanT Science Blaster LVL 18 S.P.Q.R City of Heroes Justice Server Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Co-Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Abi Rikti Crash Site level kaçlara gre hiç gitmedimde?[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ya millet 64k cable nasıl oluyor baglantı Lag oluyor mu ? bilgi verebilir misniz?[signature][hline] Booo
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 128 cable ile Justice serverında 400-600 ping arası alıyorum. Bu biraz fazla değilmi yaw? Şu kablonetteki yurtdışı kablo sorunu devam ediyorsa ondan olabilir...[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Sensible, 01 Temmuz 2004 17:47 tarihinde demiş ki: Abi Rikti Crash Site level kaçlara gre hiç gitmedimde? 40+[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ya 850 mb ektim tam gircem oyuna one! 120mb update çıktı geçmiş olsun bana :D[signature][hline]Booo
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: wildpervert, 02 Temmuz 2004 08:21 tarihinde demiş ki: ya millet 64k cable nasıl oluyor baglantı Lag oluyor mu ? bilgi verebilir misniz? yeni nesil Mmorpg lerin çoğunda bağlantı 2. planda ama burdada öylemi bilmiyorum[signature][hline].
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: wildpervert, 06 Temmuz 2004 13:31 tarihinde demiş ki: ya 850 mb ektim tam gircem oyuna one! 120mb update çıktı geçmiş olsun bana :D Bir çok topicte bahsettiğimiz Update 1'in patchi. Birçok yeni özellik (yeni mob grupları, yeni alanlar, outdoor missionlar...) katıyor. Bayağıdır bekliyoduk, sen hazıra konmuş oldun. :) E bi 120 mb daha bekle artık. İyi oyunlar,[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
DooMKaiseR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Proxa, 06 Temmuz 2004 14:15 tarihinde demiş ki: said: wildpervert, 02 Temmuz 2004 08:21 tarihinde demiş ki: ya millet 64k cable nasıl oluyor baglantı Lag oluyor mu ? bilgi verebilir misniz? yeni nesil Mmorpg lerin çoğunda bağlantı 2. planda ama burdada öylemi bilmiyorum evet burda da 2. planda ama 64 k da baglanti sayilmaz artik nasil sonuc verir bilmem![signature][hline]The KresanT Science Blaster LVL 28 Ice/Fire S.P.Q.R City of Heroes Justice Server Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Co-Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City (on vacation in Trandosha)
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ya bendeki baglantıyla daoc oynayan arakdaşım avr ve bi sorunu yok baglantıyla ilgili bende coh dada ole olmasını umuyorum[signature][hline]Booo
Öne çıkan mesajlar