Korax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Biliyorum sen bir meleksin Bana yardım için gönderildin Biliyorum sen bir meleksin Zor günlerimde çıka geldin Yüzümü güldürdün Başımı döndürdün Acımı dindirdin Yolumdan çevirdin Eğlendirdin Sakinleştirdin Ehlileştirdin Ve daha bir sürü şey Canım mısın sen Benim misin Her şeyim misin :) Biliyorum sen bir meleksin Seni sevmem için gönderildin Ya gelmeseydin Yetişemeseydin Beni bulamasaydın Ne yapardım... Yarım kalırdım Yanlış yapardım melek ..... *!Hüzünlenir*[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Candan erçetinden(şiir dediğime bakmayın)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar