Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pub 9 ?

DooMKaiseR

Öne çıkan mesajlar

accumu cancel ladigim icin goremedim combat balance olmusmu biraz yoksa hala ayni sacmalik devam ediyormu?[signature][hline]The KresanT
Science Blaster LVL 18
S.P.Q.R
City of Heroes Justice Server

Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy
Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine
Co-Founder Of TURK Clan
Loyal Protector Of Hi'lal City
Sosyal ağlarda paylaş

lol olum sad sana inat actiricam acc u gece doldurucam yine mayin oraya hatta 2 3 tane daha field kurucam :). Iyi olmedin ben manyagim o mayinlari tek tek slice lattirirp koymustum rebellere supriz olsun die::) feci damage veriolardi normalde. allahtan evde daha bi kac crate mayin var umarim ucmamislardir.[signature][hline]The KresanT
Science Blaster LVL 18
S.P.Q.R
City of Heroes Justice Server

Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy
Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine
Co-Founder Of TURK Clan
Loyal Protector Of Hi'lal City
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sadATS2, 02 Temmuz 2004 15:10 tarihinde demiş ki:
ehehe artık bisi olmaz imperializ, yada notraliz edo ben arna 3 umuz uzerinden gece gece bitirdik ehuhi

Imperial, neutral, rebel???

Hayırdır abi???[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

yav imperialim 200 fp em var istedigim zaman overt oluyom sona notrale donuyom cunku bh lar saldırıyor ve dırek tef yıyosun tabı adamlar yalnız dolasmayıp 15 kısı saldırdıkları ıcınde notral olunca tef gruptakı adamların ekmegıne bal surmuyor. notral olmazsan bı anda her yer kırmızı oluyo yoksa bh ı kesmek problem deıl ama gruba dayanacak guc malesef halen mevcut deıl.[signature][hline]Army Captain of Vader
Guardian of [TURK] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sadATS2, 06 Temmuz 2004 14:01 tarihinde demiş ki:
yav imperialim 200 fp em var istedigim zaman overt oluyom sona notrale donuyom cunku bh lar saldırıyor ve dırek tef yıyosun tabı adamlar yalnız dolasmayıp 15 kısı saldırdıkları ıcınde notral olunca tef gruptakı adamların ekmegıne bal surmuyor. notral olmazsan bı anda her yer kırmızı oluyo yoksa bh ı kesmek problem deıl ama gruba dayanacak guc malesef halen mevcut deıl.

Haa jedidan bahsediosun, sorry... :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...