Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Oyun içi SS alacağım, buradaki tavsiye üzerine fraps yükledim. bmp ile SS alıyorum, ancak her görüntü 2.2 mb. Acaba JPG formatında görüntü alsam daha az alan mı kaplar? Ve birde bu 39$ civarı para istiyor o formatta görüntü alabilmem için, acaba bunu aşmanın bir yolu var mı,i veya freeware SS alabilmem için başka bir program var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Screenshot Captor diye bir program var sanırsam freeware idi. Orda her detayı ayarlayabiliyorsun format dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Valla bmp olan resmi açıp save as diyip jpg olarak kaydedip alandan büyük tasarruf edersin ama kalitesi de düşüyo sanırım o zaman. Yine de ben öyle yapardım fraps kullanırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 TEk tek dönüştüremem baya SS alacağım, zaten Frapsın problemi 50lira civarı para harcamam gerekiyor, bende istemiyorum. Diğer program aşırı detaylı, benim tek istediğim tek tuşla SS alıp, JPG olarak kaydedebilmek. Önerdiğin program aşırı detay, hangi tuşla kaydedip, nereye kaydedeceğimi bulamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 valla ilk başta bir ayar çektikten sonra bir daha hiç uğraşmıyorsun aslında ufacık bi program duruyor bi köşede tuşa basıp klasörüne gidiyosun o kadar seçenekler ayarlar vs. kısmını azcık kurcalarsan tam istediğin gibi bir program olur ben eskiden kullanırdım şimdi tarif et desen hatırlamıyorum yani ama baya süper bir programdı ss dediler mi direkt tavsiye ediyorum her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Tamam Ayarladım, çok sağol:) Bu resimleri internette yükleyip oradan siteye geçirebileceğim bir site adresi biliyor musun? Nasıl yaparım yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 onuda hallettim photobucket.com'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 kırektttşşş yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar