trunbrelenor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ya millet epeydir yoktum sifreyi unutmustum benim forumlarin ... neyse buldum be geldim... herkese tekrar selam ve hemen merak ettigim bisi soriim dem hibbies in 409 mb lik videosunu indirdim dosya avi uzantili sanirim.. media player codec hatasi verio ve sadece ses olarak oynatio. videoda mi bi problem var yoksa benim bi eklenti flnmi yapmam gerekio.. baska bi avi videoda da ayni seyi yapti bu arada ikisinde de hata olmasi dusuk ihtimal sanirim bende bi bokluk var. sorunu bilen varsa yardimci olursa sevinirim. bu arada media player 9.0 kullaniorum yani mantiken avi dosyasi calistirmasi gerekmiomu neyse tavsiyeleri bekliorum[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid Ece - Dark Sm Sexiest Norse - Merlin Mid Svigt - Mend Healer Dede - Merlin Mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 kazaalite codec i indir 17 yada 32mb civarı bişi olacaktı her türlü avi uzantısını fln oynatmanı sağlar. daha doğrusu sorunun divx codeclerini update etmen gerektiği.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trunbrelenor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 divx codeclerini windows update ten etmicez heralde .. nerde bulurum o kazaalite codec i?[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid Ece - Dark Sm Sexiest Norse - Merlin Mid Svigt - Mend Healer Dede - Merlin Mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trunbrelenor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bi de illa k-lite codec mi yuklemem lazim... mesela divx codec fln gibi programlar var onlarda olurmu[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid Ece - Dark Sm Sexiest Norse - Merlin Mid Svigt - Mend Healer Dede - Merlin Mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 o da olur tabii windows updateden yüklemiceksin www.download.com da veya kazaadan bulabilirsin. ben k-lite codec pack i kullandığım ve memnun olduğum için tavsiye ettim yani sana kalmış birşey.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar