Hellnar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Merhabalar Java SE veya JAVA ME kullanarak cep telefonlarında GPS üzerinden o anki koordinatlara erişmek mümkünmü ? Eğer mümkün ise tavsiye edebileceğiniz link & framework vesaire varmı? Tez için geliştirmem gereken bir ugulamada kullanacağım, test için kullacağım setup: hattım Vodaphone ve telefonum java destekleyen Samsung omnia Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 google'da aradin mi? http://www.jcp.org/en/jsr/detail?id=179 gibi bir ton sonuc cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellnar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 aradım ama asıl Türkiye koşullarında olasılığını merak ettim, mesela operatörler izin veriyormu ? Vermiyorsa operatör kullanmadan birşekilde location (tam olmasa bile yaklaşık) bulunabilir mi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 of niye taşıdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 gps le operatorun bir alakasi yoktur, bagimsiz bir uygulama, snake gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 nedanko +1 GSM baz istasyonu ile GPS in bağlantısı yok. Open source bir J2ME API sinin üstüne çıtır bir UI yazıver. İlk araştırman gereken şey, kullanıcağın API ile güzel bir GPS driver i geliyormu, bundan emin ol. Omnia daki modul hangi firmanın vs. bunları bir kontrol et. Ha birde meraktan soruyorum, projen nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar