Hellnar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Merhabalar Java SE veya JAVA ME kullanarak cep telefonlarında GPS üzerinden o anki koordinatlara erişmek mümkünmü ? Eğer mümkün ise tavsiye edebileceğiniz link & framework vesaire varmı? Tez için geliştirmem gereken bir ugulamada kullanacağım, test için kullacağım setup: hattım Vodaphone ve telefonum java destekleyen Samsung omnia Teşekkürler :)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 google'da aradin mi? http://www.jcp.org/en/jsr/detail?id=179 gibi bir ton sonuc cikiyor
Hellnar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 aradım ama asıl Türkiye koşullarında olasılığını merak ettim, mesela operatörler izin veriyormu ? Vermiyorsa operatör kullanmadan birşekilde location (tam olmasa bile yaklaşık) bulunabilir mi gibi.
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 gps le operatorun bir alakasi yoktur, bagimsiz bir uygulama, snake gibi.
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 nedanko +1 GSM baz istasyonu ile GPS in bağlantısı yok. Open source bir J2ME API sinin üstüne çıtır bir UI yazıver. İlk araştırman gereken şey, kullanıcağın API ile güzel bir GPS driver i geliyormu, bundan emin ol. Omnia daki modul hangi firmanın vs. bunları bir kontrol et. Ha birde meraktan soruyorum, projen nedir?
Öne çıkan mesajlar