Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Makinem : celeron 2400 , 512 mb ram , 128mb fx 5200 vs... Battlefield almış getirmiş kardeşim. Oyun aşırı biçimde takılıyor. Ayarların hepsini "low" a getirmeme rağmen hala... Bu oyunun bu donanımda çalışması gerekmez mi? internet cafelerde daha önce çok oynadım ve bence benim makinemin bi eksiği yok :) Bilmediğim bi ayarı mı var oyunun? Yardımcı olursanız..[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 o oyunun "bot"ları köpek gibi cpu kullanıyo da... sorun o dur büyük ihtimal[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Çözüm?[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 menude görürsün die düşündüm ehe orda botlar için cpu usage diye bi ayar var azalt onu ayrıca çok fazla bot koyma (64 tane gibi :))[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar