soulberry Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 böyle bi şey mümkün mü? diyelim bi klasör var, alt klasör ve dosyalarıyla toplam bikaç gb tutuyo. ana klasörü rar ile nasıl toplayıp bölebilirim? sıkıştırmaya gerek yok. anlatabildim mi bilmiyorum bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 klasöre sağ tık arşive ekle çıkan pencerede sol altta ciltlere böl kısmına kaç mb a böleceksen byte cinsinden yaz üstte gelişmiş sekmesi var orayı aç orda sıkıştırma butonu var sağda. ona tıkla orda 3 tane seçenek var. hepsini devre dışı de. tamam de. bi daha tamam de. böler, sıkıştırmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 compress type olarak store'u sec. turkcesi depola gibi birsey olmali. onun da hemen altinda her bir parcanin boyutu var. 100M demek 100 mb demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 o zaman klasöre sag tık sıkıştırma şekline "depola" altındaki yere de bölmek istediğin boyutu yaz. olay bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 tamam, teşkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bunun icin hj-split kullansana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar