Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Biraz uzunca oldu başlık ama yeterince açıklayıcı olmuştur sanırım. Son senem bu sene, tez aldığım hoca "Konuyu kendin seçebilirsin" dedi fakat benim aklımda pek bir şey yok açıkçası. Bilgisayarla alakalı, internetten kolayca erişebileceğim, yeri geldiğinde yararlanıp, yeri geldiğinde hazır tez bulacağım bir konu var mıdır? Biliyorum, önemli bir konu tez ama okulu bitirebilmem için 2. dönem zaten tüm programım dolu olacak (Her gün 8-17) o yüzden tezle fazla uğraşamayacağımdan biraz hazıra konmacılık yapmak zorunda kalıyorum. Var mıdır konu ve kaynak tavsiyesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Böyle saçma bişi görmedim ben. Hazır yazılmış tezler var onu verelim istersen ? Hangi okul bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Okul Temel Bilgi Teknolojileri Ve Kullanımı dersinde Word'den, Enformatik ve Bilgisayar Programlama dersinde "Hello World"den ilerisinin gösterilmediği, 4. sınıfa gelene kadar "Seçmeli Ders" adı altında 1 tane seçenek bırakılan, 4. sınıfa gelince de "Hocası yok" denilerek elektronik derslerinin büyük bir kısmının açılmadığı, benim de istediğim dersleri alamayıp sırf zorunlu minimum kredi sınırını doldurmak için elektrik dersleri aldığım bir okul. Aldığım elektrik derslerinin lablarında sınıfın 4 gruba ayrıldığı ve her gruba 4 haftada 1 ders düşen bir okul. Kısacası ne senin ne başkasının yargılamasına ihtiyacım var, seçimlerim bu kadar kısıtlanmışken ve boş saatim yokken kapağı bile açılmayacak bir tezle vakit kaybedip okulu bitirme şansımı kaybetmek istemiyorum. Yardım edebileceksen ne ala, edemeyeceksen gereksiz yorumlara ihtiyacım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 git kütüphanaye falan daha önce verilmiş tezleri incele 3-5 sene önce verilmiş bi tanesi arakla olmadı.. taratırsın sonra pdf yi word e çevirir, ara ara değiştirerek copy paste yaparsın 1 günde halletmiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 İş ona kalırsa, arşive rahatça girip daha önceden kabul edilmiş bir tezi alıp olduğu gibi temize geçirip verebilirim zaten. Evet, fazla vaktim yok üzerine çok düşemeyeceğim de, yine de ne kaparsam kârdır, uğraşmak istiyorum elimden geldiğince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Tez aldığın öğretim görevlisinin branşı ne? Hangi derse geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 @GEd : PWND. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 DynamicK said: Tez aldığın öğretim görevlisinin branşı ne? Hangi derse geliyor? Tezi aldığım hoca Prof., kendisi Elektroniğe Giriş, Elektronik, Tıp Elektroniğine Giriş gibi dersleri veriyor. Elektronikçi kendisi de. Yalnız hakikaten inanılmaz bir laubalilik var okulumda maalesef, yani gerçekten "tez" yapacağın 2-3 tane hoca vardı, onların da kontenjanları doldu. Ben adım gibi eminim ki bu hocam şöyle bir 10 saniye göz geçirmekten fazlasını yapmayacak hazırlayacağım teze. Adam konu bile vermedi bana, 3 farklı zamanda gittim yanına. "Hoşlandığın bir konu varsa yap işte" deyip geçiştirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Tıp elektroniğinde güzel şeyler çıkıyor mesela geçen sene benim arkadaşlar EKG sinyalini hastadan alıp matlab ile işleyerek falan osiloskopta göstermişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar