Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bitirme Tez Konusu Seçimi

Cassiline

Öne çıkan mesajlar

Biraz uzunca oldu başlık ama yeterince açıklayıcı olmuştur sanırım.

Son senem bu sene, tez aldığım hoca "Konuyu kendin seçebilirsin" dedi fakat benim aklımda pek bir şey yok açıkçası.

Bilgisayarla alakalı, internetten kolayca erişebileceğim, yeri geldiğinde yararlanıp, yeri geldiğinde hazır tez bulacağım bir konu var mıdır?

Biliyorum, önemli bir konu tez ama okulu bitirebilmem için 2. dönem zaten tüm programım dolu olacak (Her gün 8-17) o yüzden tezle fazla uğraşamayacağımdan biraz hazıra konmacılık yapmak zorunda kalıyorum. Var mıdır konu ve kaynak tavsiyesi?
Sosyal ağlarda paylaş

Okul Temel Bilgi Teknolojileri Ve Kullanımı dersinde Word'den, Enformatik ve Bilgisayar Programlama dersinde "Hello World"den ilerisinin gösterilmediği, 4. sınıfa gelene kadar "Seçmeli Ders" adı altında 1 tane seçenek bırakılan, 4. sınıfa gelince de "Hocası yok" denilerek elektronik derslerinin büyük bir kısmının açılmadığı, benim de istediğim dersleri alamayıp sırf zorunlu minimum kredi sınırını doldurmak için elektrik dersleri aldığım bir okul. Aldığım elektrik derslerinin lablarında sınıfın 4 gruba ayrıldığı ve her gruba 4 haftada 1 ders düşen bir okul.

Kısacası ne senin ne başkasının yargılamasına ihtiyacım var, seçimlerim bu kadar kısıtlanmışken ve boş saatim yokken kapağı bile açılmayacak bir tezle vakit kaybedip okulu bitirme şansımı kaybetmek istemiyorum. Yardım edebileceksen ne ala, edemeyeceksen gereksiz yorumlara ihtiyacım yok.
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:

Tez aldığın öğretim görevlisinin branşı ne? Hangi derse geliyor?

Tezi aldığım hoca Prof., kendisi Elektroniğe Giriş, Elektronik, Tıp Elektroniğine Giriş gibi dersleri veriyor. Elektronikçi kendisi de.

Yalnız hakikaten inanılmaz bir laubalilik var okulumda maalesef, yani gerçekten "tez" yapacağın 2-3 tane hoca vardı, onların da kontenjanları doldu. Ben adım gibi eminim ki bu hocam şöyle bir 10 saniye göz geçirmekten fazlasını yapmayacak hazırlayacağım teze. Adam konu bile vermedi bana, 3 farklı zamanda gittim yanına. "Hoşlandığın bir konu varsa yap işte" deyip geçiştirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...