bakariz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 4 tane bildiğim Türk legion u var serverda ama patide server konusu yok çok ilginç :D Bir Gorgos asmosu olarak; Elyo'ya Türk legion u istiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomorerogues Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Gorgos elyos tarafında 34 chanterim var, bir oluşuma bende katılmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Gorgosta hıc elyos turk legionu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 3 tane Asmodian var. Nerde adımını atsan karşında türk var. :) Türk serveri Gorgos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 WAR LORDS Legion u varmış Legion Web : http://aionwarlords.blogspot.com/ siteleri bura olarak geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Wendigo ve Diab olarak bizde Gorgos Asmodians ız. Guild isteriz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Yukarıdaki sticky de bulabilirsiniz, Gorgos asmolarını. Yalnız Brujah için Jinx e değil Toy ya da Soul a mesaj atın. Ya da ya da arama kısmından direk guild ismi ile arayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 DiaBLeSSe said: Wendigo ve Diab olarak bizde Gorgos Asmodians ız. Guild isteriz =oP Oyun içerisinden Allura , Wampire karakterleri ile doğrudan iletişim e geçebilir yada http://www.brujah-gamers.com adresinden form doldurarak yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 bende bu aksam geliorum gorgos a.. benle beraber 2 kisi daha gelicek iste.. asmo olaraktan, orda oynicam valla.. daa guzel bi servermis.. bide wendi yle diab var orda.. baskalari da varmis.. goreyim hepicigini.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Sıra filan kalmadı herhalde gorgos'ta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 2.hafta sonunda bitmişti o dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 gelin tabi char seçimi konusundada elimizden geldiğince yardımcı olmaya calişirim :) Hayırli olsun şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 işine yarayanı açtırıcan dimi çakal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 :)o40 a kadar kasip bu char kötüymüş yeniden kasıcam diyen ınsan sayısını azaltmaya calişiyorum8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 e kolay.. "assassin açmayın" bak bitti. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 asdasfasd :D sonra cok pişman oluyolar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ben olmam :P abi en buyuk avantaj, e$imin gladiator oynamasi.. baktim assassin cok kotu :) calarim charini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 sENın durum özel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bakariz said: DiaBLeSSe said: Wendigo ve Diab olarak bizde Gorgos Asmodians ız. Guild isteriz =oP Oyun içerisinden Allura , Wampire karakterleri ile doğrudan iletişim e geçebilir yada http://www.brujah-gamers.com adresinden form doldurarak yapabilirsiniz. az once edindigim tecrubedn yola cikarak alimin sadece siteye uye olarak dolduralacak basvuru formuyla oldugunu ogrenmis bulunuyorum. hani okuyan ve basvurmak isteyen varsa kolaylik olsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Luniz geldiysen ses et, nox ruhunu canlandiralim aion da ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 abi ben geldim, hatta her aksam Brujah vent deyim.. nick luniz lvl10 u da gectim ondan flist e de ekleyebilirim sanirim artikin ;) canlandiralim kardesim her turlu.. nOx 4 life ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bikac gundur yoktum aksam gorusuruz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar