Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

illustrsayon resim vb. için yazıcı tavsiyesi

Earenwen

Öne çıkan mesajlar

aradığım yazıcının kullanım alanı dijital sanatlar olduğu için, donanım/yazılım a mı açsam buraya mı açsam diye kararsız kaldım. buranın tayfası konuya daha hakim olacağından buraya açtım.

illustrasyon/resim bastırmak, hatta baskıyı boya ile editleyebilmek için yazıcı arıyorum. gramajı normalden biraz daha fazla ve dokulu bir kağıda baskı yapabilecek bişey olmalı.

öncelikle bu konuda lazerli yazıcılar mı daha üstün yoksa mürekkep püskürtmeliler mi? tahminim mürekkep püskürtmeliler yönünde.

marka model olarak tavsiyeler süper olur, scanner la combo bişey arıyorum özellikle. baskı boyutu olarak a4 yeterli olur sanırım, zira ötesinde fiyat uçabilir.

çok fazla bütçem yok ama fiyat aralığı belirtmek istemiyorum çünkü başkaları da bu topicden yararlanabilir.

şimdiden ilgilenen patilere teşekkür.

bu arada aradığım tarzda bir yazıcıyı bir arkadaş 200 civarında maletmişti, schoeller e baskı yapabiliyordu, renkler gayet tatmin ediciydi, mürekkepli bir yazıcıydı, scanner comboydu, marka olarak da epsondu. modeli bilmiyorum :)

not: schoeller in yazılışında hata yapmış olabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

yazıcı işinden hiç anlamıyorum acıkcası, ama genel kanı yazıcı almaktanda ozalitcide bastırmanın daha ucuz olduğudur.

yazıcı alınca esprisi her an elinin altında olması.

Artık adam gibi calışıyo ozalitciler, istediğin kagıdı bulunduruyolar yoksa alıp getiriyosun basıyolar vesaire vesaire.
Sosyal ağlarda paylaş

a3 çok pahallıya gelir gibime geliyor :D a4 makbuldür.

ya aslında elinin altında printer olmasının, bastır çiziktir scanle tekrar gibi bi espirisi de olabilir, dijital işe gerçek boya tadları da katılabilinir falan.

arkadaşıma sordum, 90 ytl ye epson boya püskürtmeli scaner combo almış, ayrıca 100 ytl masrafla kartuş a bi modifikasyon yapmıştı ama tam bilmiyorum :D Lyciren gelirse aydınlatabilir bizi.

şöllere baskı aldırtmıştım ona, cemil ozalite göre daha kaliteli oluyor, daha doğrusu istediğim tadda oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...