Gaap Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 zeawee said: Gaap vs Patiler FAYT! DOSTUM SEN BENIM KIM OLDUĞUMU BILIYOR MUSUN HA???? ben sedat pekerin yiğeniyim seni boğaz köprüsünden sallandırırım tamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 :( ama ama.. bildiğim tek şey senin dostun olmadığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yat uyu dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 gece yeni başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ben de supernatural izlerken ice tea icip sarhos olmayi ve butun kotu anilarini silmek istiyorum bu gecenin. lanet olsun YRK agzima sictiniz bu gece honda. anlam veremiyorum, normal oyunlarda BU KADAR ezilmiyorum ya. butun uyuzluklar sizde zaten. KASAP LAFIM SANA BI TEK BENI CEKIYODUN ARADAN ULAN INSAFSIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Dur tahmin edeyim o kasap geyhandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 oyunda kasap mı vardı o kadar dalmışım ki farkında değilim asdadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Beyhan evlendiğin gün karın ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 beyhan gerdekte kasılın kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 nefret ediyorum, cidden. dedim o kadar kotu bi gun geciriyorum, kazanayim 1 el, ihtiyacim var, ADAMLAR FARMLADI BENI ama burdan size: Alice Cooper - No More Mr. Nice Guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 öss de 0 çeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Senin yüzünden ben de yenildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Öss ye girmeden bi gün önce ailen ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 suya gidip sussuz donesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ALmanya yenilince bizde yenik sayıldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Odamda sebil var bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 oda leş gibi koktu of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Les les rakı içersen kokar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 o oyunu nasıl verdik hiç bi fikrim yok gayet iyiydim ben bloodu başlarda kastırmamıştım sonrasını hatırlamıyorum bir anda yenilmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 kasamadım ben bugün hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 flashh in bası cektigi bi grup var karsıda imba oynayıp bendenken sıcan insanlar. bi de hep kötü olanlar var daha beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 çok pis kasarım. neyse yatıyorum ben iyi geceler pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 güç seninle olsun zea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar