Flassh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 kimselerde yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 hangi zıkkım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ayrıca güçlü karanlık var daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 1 bacardi, 45 tl 1 1lt kola 2tl garbage'da içtiğini marifet gibi göstermek, paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bacardi içmem rakı içerim garbage ı sallamam çok yalnızım güçlü karanlık uyuyor ne biçim karanlıksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 nie olm fakirlik mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 hem fakirim hem delikanlı adam rakı içer!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 yalnızlıktan hon atıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 viktor göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 nese ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 fistan nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 fistan burda sen nerdesinnnnnn böyle bi reklam vardı neydi hatırlamıyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Flassh said: hem fakirim hem delikanlı adam rakı içer!! katiliyorum da beni cok cabuk carpiyo, yamuluyorum afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 sağa noluyo dicem de iğrenç bi reklam vardı ya. delikanlı kızlar hödö kullanır diye. offf ne biçim kinayedir lan bu gece gece içim kalktı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 dory said: Flassh said: hem fakirim hem delikanlı adam rakı içer!! katiliyorum da beni cok cabuk carpiyo, yamuluyorum afedersin. tadı güzel geldiği için hızlı içiyosun ondandır. votkayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 70LİK SMIRNOFFU 13.90A İÇİYOZ YAŞASIN KIPRIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 polonya dağ köylüsü bile içmiyor o votkayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 calimero said: sağa noluyo dicem de iğrenç bi reklam vardı ya. delikanlı kızlar hödö kullanır diye. offf ne biçim kinayedir lan bu gece gece içim kalktı :/ benim yigidim sevdicegim rakicidir, dolayisiyla eslik etmek icin raki icmek gerekiyo bazen, cok basarbiliyo muyum dersen hayir hemen yamuluyorum carpiyo guf diye bi de ust mesaja vodka zaten iciyoruz tercihen sek imkan yoksa tonik + limon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Fistan said: polonya dağ köylüsü bile içmiyor o votkayı ahahaha artık alınmıyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 polonya dag koylusunun evinde jakuzi vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 BloodyBeast said: 70LİK SMIRNOFFU 13.90A İÇİYOZ YAŞASIN KIPRIS GO CYPRUS!!! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 rakı candır canandır @dory hızlı içersen rakıyı çok feci çarpar örnek benim şuanki halim asddsad gerçi bende anlamadım bazen çarpıyor bazen çarpmıyor D: bu arada dün honda birinin oyunundan düştüm kusura kalmasınlar burdan sesleniyorum honun afk sistemini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Evet,evet teknik olarak zehir olan birşeyi içip, üstüne mal mal davranıp dahada üstüne böbrek karaciğer ve en önemlisi bol bol sinir hücresi öldürmeyi bir halt sanmak, üstüne gelip hondakiler kusra bakmasın demek. pathetic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar