Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Merhabalar, Kendime ait bir portfolio sitesi yapmaktayım. Çeşitli header'larda sIFR kullanıyorum. CSS ve JS kısmında herhangi bir sorunum yok herşey gayet güzel çalışıyor fakat Türkçe fontlar konusunda sorun yaşıyorum. Türkçe karakterler içeren Avalon Fontunu kullanıyorum. Aynı font ile Photoshop üzerinden dizayn yaparken bir sorun yaşamıyorum; fakat internet üzerinden sIFR generator ile aynı tff dosyasını bir swf dosyasına çevirdiğimde web sayfamda türkçe karakterlerin uppercase olanlarını noktasız şekilleriyle gösteriyor. Örneğin; ÖÇöç yazdığımda OCöç olarak görüntülüyor. Daha önce böyle birşey tecrübe etmiş olan var mı? Buarada sIFR v2 kullanıyorum. v3 daha iyi diyorlar ama yeterince stabil değilmiş sanırım. Neyse. TFF Font dosyasında bir sorun yok. Eğer olsa PS ile çalışırken sorun çıkartması gerekirdi. Kafam durdu cidden. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler. Buarada fontları swf dosyasına çevirirken şunu kullanıyorum: sIFR Generator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 TR Tahoma'ya çevirdim yine sorun yok. Sadece TR Avalon'da sorun yaşıyorum çok ilginç. TTF dosyası da gayet sağlam duruyor. Anlamadım gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar