Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birkaç komik ss :)

Spartan

Öne çıkan mesajlar

Spartas'ı uzun bir süreden sonra 50 yapmayı başardım:) şu güne kadar aldığım ss lerden birkaç tane koyayım dedim. Umarım gülümsetebilirim sizi.:)

Burada "lider spartas" dediklerine bin pişman olan benim grubun elemanlarını ve level10 tower a dalmamız sonucu tepemize binen mid leri görüyoruz:) ( o kadar kişiyle o kapıyı kırmak siegesiz kimbilir ne kadar zaman alırdı:P)

Herk türk daoc oyuncusunun hayallerini süsleyen, video larıyla şan şöhret kazanan Gladric olmak artık sizin de elinizde..İşte ben de bu ss'de gladric oldum :P

egg of youth arti raid yapalım dedik. anamız ağladı desek yeri. yaklaşık 2 saat aralıksız blok kırmaya uğraştık. siege weapon'sız ne kadar kasıyor siz düşünün:) (not: bloklar bitince grup üyeleri kafamı kırdı)

spartas 747 tipi uçak, kısa bir süre önce thidranki middle bridge semalarında yere çakıldı. Olaya, uçağa kaçak binen ve aşırı yükten dolayı yere çakılmasına sebep olan bir grup troll'un sebep olduğu sanılmakta...[signature][hline]Spartas TheNinjaTurtle - 50 Friar - RR2 - Kay
Aexnas - 20 Shadowblade - RR1 - Guinevere

Sosyal ağlarda paylaş

said:
theturk, 03 Temmuz 2004 10:02 tarihinde demiş ki:
eheh GRATZZZZ sonunda 50 olmana sevindim :) gel ismdi duel yapak bu sefer kesin alacan :)
Bu arada ünlü yapmissin bizi :D friend liste de ilk 10 dayim :D
ii hit almisimdir :D

olduk valla sagol yardımların için ;)[signature][hline]Spartas TheNinjaTurtle - 50 Friar - RR2 - Kay
Aexnas - 20 Shadowblade - RR1 - Guinevere
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...