Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Askerden önce küpe takıyordum. askerden sonra iş vs uygun olmaz diye de takmadım. ama çalıştığım yer smart causal giyim uygulaması içinde bulunduğu için, tekrar küpe takmaya karar evrdim. azcık kapanmış sanıyorum, tekrar açılması lazım deliğin. o yüzden sizden yardım istiyorum. istanbulda çok temiz adam gibi doru düzgün kulak delen neresi var? eczane falan da olabilir. temiz dezenfeke olsun yeter. bir de abuk subuk modellerde olmasın. hani o ilk delerken boktan bi küpe takıyolar eşşek gibi. öle olmasın. düzgün bişiy seçebileyim.. para önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 getir delem uçlu kalemle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 la kulağını emanet ediosun tabi para önemli deil.ama bence deldirme napacan.ya şaka maka kızlar gerçekten erkeklerde beğenio mu küpeyi bak ciddi soruyom tecrübesi olan sölesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Artik takmayani begeniyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 kızlardan fazla baskı geldiği için tekrar küpe takıcam diyim.. küpe + takım elbise = hasta oluyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 O ilk takılanlardan farklı bi küpeyle deldirirsin canın yanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 :O harbi mi diyosun ? ciddimisin? ya bende şöle bişe oluyo. bu delme vs mevzusunda sıkıntı yaşıyorum. baya bi canım yanmıştı geçen sefer. nwedense tansiyonum düşmüştü. bi an ayakta duramamıştım. sanıyorum kulak kısımımda özellikle kulak mememde garip bişi avr bi hassasiyet var. zaten kulağıma biri vursan hafişfçe ölüm acısı gibi bi acı hisseiorum. o yüzden bu konuda hassas olabilecek bir yerler arıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 sen o zman küpe müpe takma aslanmax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Öyle başka küpeler takma başta. Çünkü delerken takılan küp delme için tasarlanmış. 1 hafta 10 gün çıkarma o ilk takılanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Kapaninca asiliyorsun aciliyor, tekrardan operasyona gerek yok yani. AL bir kupe, zorla iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bence kulağını delip, ağzını bantlayıp, gözlerini de çıkartalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ben kendim delmiştim rozetle. ertesi gün de bi tane eczanede deldirdim. kendi deldiğim daha çabuk iyileşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 küpe icat oldu, künye bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiruzE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 sadece kızlar hayran hayran bakacak diye taktırıyorsan ve kulağın konusunda çok hassassan takma boşver seni küpesiz de sevecek kızlar çıkar karşına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 kızlar için taktırır mısınız arkadaşlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Normalde sana bakmıycak kız küpen var diye bakıcağını hiç sanmıyorum? Yada küpen varken seni beğenen bi kızın yok diye beğenmiyceğini de sanmıyorum.. Eczaneler genelde temiz deliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ben sevgilime, *aşkm saçını kızıl yapsana sana çok yakışıo, öyle görmek istiorum seni* dersem bu ona bakmıorum beğenmiorum, saç rengini değiştirirse bakarım anlamına gelmediği gibi, benm de kız arkadaşım (larım) küpe tak sana çok yakışıodu, takmaya devam et bence, senn için harika bi aksesuar diyolar, ki bu da benim bakılmicak bi erkek olmamdan kaynaklanmıo.., ayhhh yordun beni sus allasen saçma saçma post atıosun, bi de cvp yazıorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 suvras said: kızlar için taktırır mısınız arkadaşlar ? net söylüyorum taktırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 takan takana yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bugun kulagını deldiren yarın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ahahaha kulak deldirme bu ya o kadar püsür aramayın yani git bi eczaneye deldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 nipolring plix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 FiruzE said: sadece kızlar hayran hayran bakacak diye taktırıyorsan ve kulağın konusunda çok hassassan takma boşver seni küpesiz de sevecek kızlar çıkar karşına :)cnmmmm zaten her tarafım beni seven kızlarla kaynıyo... gayet de küpesiz bir şekilde daha geçen gün etilerde bi fotomodelleydim (ayrıntıya girimcem).. ben taksammı diye düşünürken kızlar bana tak süper yakışıyodu, gayet de yakışır, dedikleri için söledim bunu size. 2 dakkada ezik yaptınız siz de beni asdasdasda... sadece sormduum temiz bir yer varmı? takimmi takmimmi diye sormadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 offf hem kız için taktır hem de gel burada cool modlarına gir. gel de inan, gel de inan... konsept böyle değil yahu, illa ki taktıracaksa kız taktırması lazım. sever onlar takıp takıştırmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ben herkes adına özür diliyorum playboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar