Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küpe

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

Askerden önce küpe takıyordum. askerden sonra iş vs uygun olmaz diye de takmadım. ama çalıştığım yer smart causal giyim uygulaması içinde bulunduğu için, tekrar küpe takmaya karar evrdim.

azcık kapanmış sanıyorum, tekrar açılması lazım deliğin. o yüzden sizden yardım istiyorum.

istanbulda çok temiz adam gibi doru düzgün kulak delen neresi var? eczane falan da olabilir. temiz dezenfeke olsun yeter. bir de abuk subuk modellerde olmasın. hani o ilk delerken boktan bi küpe takıyolar eşşek gibi. öle olmasın. düzgün bişiy seçebileyim..

para önemli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

:O harbi mi diyosun ?
ciddimisin?

ya bende şöle bişe oluyo. bu delme vs mevzusunda sıkıntı yaşıyorum. baya bi canım yanmıştı geçen sefer. nwedense tansiyonum düşmüştü. bi an ayakta duramamıştım. sanıyorum kulak kısımımda özellikle kulak mememde garip bişi avr bi hassasiyet var. zaten kulağıma biri vursan hafişfçe ölüm acısı gibi bi acı hisseiorum. o yüzden bu konuda hassas olabilecek bir yerler arıyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

ben sevgilime, *aşkm saçını kızıl yapsana sana çok yakışıo, öyle görmek istiorum seni* dersem bu ona bakmıorum beğenmiorum, saç rengini değiştirirse bakarım anlamına gelmediği gibi, benm de kız arkadaşım (larım) küpe tak sana çok yakışıodu, takmaya devam et bence, senn için harika bi aksesuar diyolar, ki bu da benim bakılmicak bi erkek olmamdan kaynaklanmıo..,

ayhhh yordun beni sus allasen saçma saçma post atıosun, bi de cvp yazıorum..
Sosyal ağlarda paylaş

FiruzE said:

sadece kızlar hayran hayran bakacak diye taktırıyorsan ve kulağın konusunda çok hassassan takma boşver seni küpesiz de sevecek kızlar çıkar karşına :)
cnmmmm zaten her tarafım beni seven kızlarla kaynıyo... gayet de küpesiz bir şekilde daha geçen gün etilerde bi fotomodelleydim (ayrıntıya girimcem).. ben taksammı diye düşünürken kızlar bana tak süper yakışıyodu, gayet de yakışır, dedikleri için söledim bunu size.
2 dakkada ezik yaptınız siz de beni asdasdasda...
sadece sormduum temiz bir yer varmı? takimmi takmimmi diye sormadim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...