Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Süper Üçlü!Alt karakterim (Dark Defenderdır kendisi - LvL10):Dr.Vahzilok!Öhö öhö eeöööö pardon[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice ServerCrosby,Stills,Nash & Young
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Karakterimin yeni hali**3 Accountlu Eşşşek Herif Olayı** Dün bi gruba girdim,3 tane benzer nick dikkatimi çekti. Birinin adı Neutrena Nick,diğeri Neutrena Nel,öteki de Neutrena Niki. Bunlar erkek char önde,diğer iki kız arkada yanyana çok düzgün bir sıra gidiyorlardı. Görünce çaktım olayı zaten :) Adam ne yaparsa arkadaki kızlarda aynısını yapıyordu. Öküz herif 3 tane account almış. 3 accounttaki 3 karakterde defender. Takım full. Non Stop dalıyoruz-biz level 22'yiz ama bu herif ile birlikte level 26-28 arası dalıyoruz çat çut alıyoruz :) [signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice ServerCrosby,Stills,Nash & Young
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Resimde nerdeyim bulun bakalım :-) Var mı böyle bir güzellik: (Serafina, level 30 ve üzeri arkadaşlar SO ve DO'ları (30,35,40) bu güzel bayandan alacaksınız) Kresant, Flamorph, Gülay ve ben görevlerin stresini dansederek atıyoruz: [signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Ya abi 3.resimde bi ben maymun gibi çıkmışım ya :D[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
Öne çıkan mesajlar