ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Ne koyacağımı ne kadar koyacağımı biliyorum da yapma sırasını çözemedim. Önce tavada her şeyi ayrı ayrı kavuruyoruz sanırım, sonrasında bunları kapağı kapalı tencereye mi aktarmam lazım? Malzemeleri değil de yapılışını, hangi tencere kullanılacağını falan acilen öğrenebilir miyim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 dün yaptım bende soteyi domates soğan biber filan attım derin teflon bi tavaya. yoksa tencerede olur abi. 3 yemek kaşığı sıvı yağ ile bunları biraz kavurdum. sonra mantarları attım üstüne. mantarla da 3-5 çevirdim tavada. sonra üstüne tavukları attım. ayrı bi kapta sos hazırladım. 1 tatlı kaşığı salçayı bi kase suda erittim. içine tuz kekik mekik işte attım bişeyler. tavuklarla da 1-2 dk kavurunca sosu da ekledim üstüne. azıcıkta sıcak su ekledim. kendi haline bıraktım. güzel soslu bi sote oldu öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 sosu koyduktan sonra tavanın kapağını kapatıcaz değil mi ya tavanın kapağı yoksa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 orta ateş yaptım ben yarım kapadım kapağını. tavuklar pişmeye yakında altını kıstım baya bi ağır ateşte pişirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 * soğanla biberi ince ince doğra * bunları yağda kavur * biberler yumuşayıp soğanlar penbeleşince, küp küp doğranmış tavukları at tencerenin kapağını kapat * bi kaç diş sarımsağı enine ince ince doğra * tavuklar suyunu salmaya başlamıştır, sarımsakları içeri at, kapağı tekrar kapat (soğanlarla atıldığında daha çabuk piştiğinden yanıyorlar ) * tavuğun miktarı veya isteğe göre belli miktar domates alıp kabuklarını soy, küp küp doğra * bi çay kaşığı domates salçasını 3-4 su bardağı suyun içinde erit * tavuklar kendi suyunda piştikten sonra yani saldıkları su bittikten sora domates ve salçalı suyu içine dök * son olarak kuru nane ve tuz afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 tencereye gerek yok önce yağ koymadan tavukları at. 3 4 dakika içinde beyazlaşır ondan sonra soğan, biber filan koyarsın onlar da hafif pişince domatesi atarsın ondan sonra da baharatlarını işte ne seviyosan domatesle aynı anda atıyosun sonra da pişmeye bırakıyosun yağı da soğanları atmadan önce koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 baya kısık ateşte yapsın bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ama domatesten sonra orta ateşe geçebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Hep bir muammadir bende. ilk önce yagda sogan kavurma mi yoksa yagsiz et tavuk kavurmak mi avantajli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 sulu yemek yapacaksan sogan önce kavrulur sonra su eklenir. kızartma kavurma tarzı kendinden sulu bişi yapacaksan sogan önce kavrulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Eoteyn said: * biberler yumuşayıp soğanlar penbeleşince ya ben bu pembe soğanları bi göremedim öğrencilik hayatım boyunca. ya maroon yada whitesmoke rengindeydi hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Skroce said: Hep bir muammadir bende. ilk önce yagda sogan kavurma mi yoksa yagsiz et tavuk kavurmak mi avantajli eti sonradan yağa atınca kokusu yağa siniyo sevmiyorum ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 deadea said: Eoteyn said: * biberler yumuşayıp soğanlar penbeleşince ya ben bu pembe soğanları bi göremedim öğrencilik hayatım boyunca. ya maroon yada whitesmoke rengindeydi hep olum burç, azmı yemeğimi yedin lan, herkezlerden beklerdim senden beklemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ahah sana demedim buranAbi'cim :) kendim yaparken görmedim yani.. aa sazan rules 2.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 benden alıntı yapınca bide söz konusu yemek olunca tutamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 tavuk sote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 çok uğraşdım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hamarat gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar