Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

video kesme biçme programı lazım ama şöyle bişiy

Zed

Öne çıkan mesajlar

şimdi elimde upuzuuun bi avi dosyası var (1gb+). bu bi dizinin bölümleri. ben bölümleri ayırmak istiyorum. ama herbiri 2 dakikalık 70-80 bölüm olunca baya yorucu olucak.

o yüzden bana scripting desteği gibi bişeyi olan bi program lazım. yani ben mesela bi screen shot alıp (her bölümde aynı olan ilk frame mesela), "25% toleransla buna benzer bi frame gördüğüne kes, şöyle yap böyle kaydet vs".

böyle bi program var mı?[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

yok abicim bu kadar yanar döneri ancak ve ancak, easy video splitter'ı indir; ona diyon ki misal şu kadarlık paketler halinde böl beni uğraştırma .. onun dışında timeline'dan gideceksin başka çaren yok, ha var ama 3 sıfırlı dolarlara bulursun özel efektlerde falan kullanılan programlarda var bu tip yanma dönme (scripting)..[signature][hline]Tıklayalım yardım edelim ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...