Zed Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 şimdi elimde upuzuuun bi avi dosyası var (1gb+). bu bi dizinin bölümleri. ben bölümleri ayırmak istiyorum. ama herbiri 2 dakikalık 70-80 bölüm olunca baya yorucu olucak. o yüzden bana scripting desteği gibi bişeyi olan bi program lazım. yani ben mesela bi screen shot alıp (her bölümde aynı olan ilk frame mesela), "25% toleransla buna benzer bi frame gördüğüne kes, şöyle yap böyle kaydet vs". böyle bi program var mı?[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 yok abicim bu kadar yanar döneri ancak ve ancak, easy video splitter'ı indir; ona diyon ki misal şu kadarlık paketler halinde böl beni uğraştırma .. onun dışında timeline'dan gideceksin başka çaren yok, ha var ama 3 sıfırlı dolarlara bulursun özel efektlerde falan kullanılan programlarda var bu tip yanma dönme (scripting)..[signature][hline]Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar