Redogski Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 yau bilemedim ben nereye açıcağımı buraya açayım dedim.. internette aradım bulamadım. bende digiturkun verdiği uydu var arkadaştan aldım. ilk defa kullanıyorum. bu uydu ayarları nasıl yaplıyo bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.... teşekkürler şimdiden..
Rock Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Dijitürk kullanıyorsan zaten kanallar sabit geliyor diyebiliyorum veya menusünden ayarlatman lazım. Her makinenin menusü fakrlı oluyor, ama menuleri biraz karıştırırsan sanırım otomatik ayarlama sistemi olması lazım. Bunun tek kötü tarafı tüm kanalları karışık ayarlaması. Sonra hepsini yerleştirmen gerekiyor. Edit: Aldığın ürünün marka ve modeli belliyse netten sitesine girerekte öğrenebilirsin sanırım.
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 digiturkten almış arkadaşta bu alet normal uydu olarakda kullanılabiliyor ama ayarlarını nasıl olucak bilmiyorum. ama digiturkle alakası yok normal uydu ayarı yapılcak...
Rock Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Dijitürk alıcılarının tek başlarına kullanılam özelliği var mı bilmiyorum. Varsa kullanıcı kitapçığında veya kitapçık yoksa cihazın marka ve modelini netten aratarak ayarları öğrenebilirsin.
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 aslında çözdümde biraz şuan türksat1c uydusundan yayın alıyo ordada 6-7 kanal var. onu nasıl türksat3a ya çeviricem acaba?
Öne çıkan mesajlar